Sve je bila velika prevara! Lunu izbacuju iz stana koji joj je Anabela kupila, javio se pravi vlasnik!?

Autor:

Zadruga

26.07.2019

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je odnela pobedu u drugoj sezoni rijalitija Zadruga. Ona je po mnogima zasluženo pobedila jer je ona uspela da izdrži dve sezone, a ovom rijalitiju je pružila sve emocije koje čovek može da oseti i time doprinela čitavom šou, mišljenje je njenih fanova.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Anabela i Luna

Ipak, postoji i veliki deo publike koja je protiv njene pobede i koja ni dalje ne može da se pomiri sa ovim. Luna je sinoć u studiju gostovala zajedno sa Savom Perović. 

Pozivi gledalaca su se smenjivali, a Đoganijeva se preznojavala na stolici od raznih osuda i kritika. Nije joj bilo lako, ali se dobro držala. Ipak, ono što je čudno je što joj ljudi još uvek zameraju sve iz prve sezone, do te mere da iznose detalje koji su odavno zaboravljeni.

Takođe neodobravanje i malo je reći kritike ne prestaju ni na društvenim mrežama pa i na stranici Zadruga - Pink.rs možete se videti objava po kojoj je čitava priča oko kupovine Luninog stana lažna. 

- Čovek koji je vlasnik stana p*pizdio kada je čuo da mu prisvajaju stan i još kaže da imaju rok da se gube iz stana do prvog avgusta - samo je deo objave koju smo pronašli.

Foto: Facebook printscreen/Zadruga - Pink

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Slavko

26.07.2019 17:33

Kakva prevara Lune i nas gledalaca i čitalaca.

Odgovori 38 5
Dr

26.07.2019 17:48

Zar ti mislis da sam ja bas toliko naivna, da bih posle svega tek tako ti oprostila, kunem se u svoju srecu prevaru ovu necu da ti oprostim.

Odgovori 31 0
Seki

27.07.2019 05:11

Prevarena, prevarena.

Odgovori 20 1
Živojin

27.07.2019 05:33

Sada će svi da udju u Zadrugu 3. Biće još više para.

Odgovori 20 1