Potreslo me je, bila sam im na svadbi: Draganina drugarica progovorila o nasilju koji Mitrova trpi!

Autor:

Zadruga

26.07.2019

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica grupe "Models" Anastasija Buđić je u toku druge sezone "Zadruge" gostovala u emisijama na "Pinku" u svojstvu prijateljice Dragane Mitar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Draganina drugarica progovorila za medije...

Ona je bila i na svadbi Siniše Dragutinovića i bivše zadrugarke, a pošto je Dragana pre nekoliko dana iznela optužbe na račun Siniše da ju je zlostavljao, Anastasija je prokomentarisala ispovest svoje drugarice.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Anastasija uz svoju drugaricu...

- Potresla me je njena ispovest kao i većinu u Srbiji. Bila sam na njihovoj svadbi. Sinišu znam preko Dragane, ali normalno je da svoju drugaricu podržavam i da sam na njenoj strani.Po meni svaka majka treba da bude sa detetom i žao mi je kada dođe do razdora porodice. Nadam se da će se se ovo sve završiti srećno po sve aktere ove priče i da će svi biti srećni na kraju i nastaviti svoj život u miru, ako je to moguće - rekla je Anastasija za Espreso.rs i dodala:

- Sve u svemu sam podrška svojoj drugarici i biću uz nju dok prolazi kroz težak period. Prijateljska podrška je uvek dobrodošla i značajna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
jakov

26.07.2019 20:01

Ako je podržava onda je i ona ista nemoralna kao Dragana.

Odgovori 44 1
Ana

28.07.2019 18:50

Drugarica podržava švalerisanje, skitanje po splavovima i klubovima, pijančenje, rasturanje tudjih brakova, nemoralno ponašanje Dragane Mitar. Onda neka se i ona tako ponaša.

Odgovori 14 1
Slavko

29.07.2019 18:47

Dragana je nemoralna. Umešala se u Sinišin brak i rasturila mu brak. Dvoje dece ostalo bez oca zbog njenog švalerisanja. Udala se za Sinišu da ne bi ništa radila već da bi se samo provodila. On švaler ona švalerka nastavili sa švalerisanjem u braku i rasturili svoj brak. Neradnica koja neće da se zaposli i radi. Neće ni da bude domaćica. Samo hoće da troši 2.000 evra mesečno i da uživa po klubovima i splavovima. Dete dala kod njenih roditelja i ne brine o detetu.