Tajac u studiju: Luna ponovo pričala o Slobi, a onda joj je stigla poruka od Marka!

Autor:

Zadruga

26.07.2019

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani sinoć je bila gost u emisiji "Narod pita" sa svojim bišim cimerom iz "Zadruge 2", Savom Perovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gledateljka ju je napala... Luna Đogani

Obzirom na to da su Luni, osim voditeljke Dušice Jakovljević, pitanja postavljali i gledaoci, jedna gospođa je pitala Đoganijevu o njenoj vezi sa Slobom Radanovićem iz prve sezone "Zadruge" kada je pevač bio oženjen. Obzirom na to da je gospođa napala Lunu, Đoganijeva je odlučila da joj odgovori i ispričala je kako je sve počelo između Slobe i nje:

Foto: printscreen/TVPink
Luna i Sloba nekada u "Zadruzi"...

- Ja sam bila na svadbi Mirka Gavrića, desilo se da baš nas dvoje plešemo. Samo smo se upoznali, ja nisam ušla zbog njega u Zadrugu. Ja sam ćerka Anabele i Gagija, tako sam i bila pozvana. Tad se nije ni znalo ko je Sloba. To mi je bio veliki izazov, naravno i zbog novca. Što se tiče mene i Slobe i naše ljubavi, ja ga nisam terala. On je meni u Zadruzi sve vreme šaputao da želi da prizna sve, ali da nema snage za to. Vidim da ste totalno pogrešno gledali i shvatili neke stvari. Poštujem vaše mišljenje, možda jesam bila paćenica, ali ne u trenucima sa Slobom. Za sve svoje postupke koje sam uradila sam sama kriva, to sam uvek govorila, ako niste znali. Niko me nije terao, ja i dan danas snosim posledice i ne bežim od toga i ne perem se od toga kao što se neki peru - rekla je Luna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Poslao Luni poruku usred emisije...

U tom trenutku Luni je stigla poruka na mobilni telefon koju je ona naglas pročitala pred publikom.

- Marko mi piše: "Volim te, volim te, volim te". Želi da mi skrene misli od ovih priča - pročitala je Luna Markove poruke, kroz osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Pavle

26.07.2019 16:55

Volim tvoje pare

Odgovori 32 1
Vasko

26.07.2019 18:26

@Pavle - I ja.

Odgovori 25 1
Ago

27.07.2019 05:58

Ako te upita neko, sta sam ti bio ja, reci mu, prijatelj samo ne mora sve da zna.

Odgovori 19 0
Simo

28.07.2019 07:49

Bila mi je ali više nije, prijatelju stari pozdravi je...nikada je Sloba jpreboleti neće.... Bili su par godine, slatki,mladi ludo zaljubeljeni. Dugo ,dugo će ostati tako....Medju njima još uvek vatre ima......Luna Marka ne voli, niti je zaljubljena u njega...to je realnost....