Videla sam se s Markom posle Zadruge, rekao je da me voli: Markova bivša želi da presudi i Luni i njemu!

Autor: Alo.rs

Zadruga

25.07.2019

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je delovalo kao da Marko Miljković duboko voli Lunu Đogani i želi s njom da se pomirili, izgleda da je isto govorio još jednoj devojci.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Marko i Luna

Izvesna Katarina S. iz Novog Sada tvrdi da je bila u vezi sa Miljkovićem pre njegovog ulaska u rijaliti, a da joj je on obećao da će oni ponovo biti zajedno.

- Marka poznajem dve godine, a prošlog leta buknula je naša ljubav. Rekao mi je da ide u "Zadrugu" i ja sam znala da će tamo naći neku devojku jer on ne može da bude sam. Nisam prestajala da ga volim ni kada je bio sa Lunom, a najsrećnija sam bila kada su raskinuli - ispričala je ona i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Obećavao se drugoj, a pomirio se s Lunom... Miljković

- Pozvala sam ga kada je izašao, videli smo se jedne noći u kafiću na Novom Beogradu i tada mi je rekao da i on mene voli. Poljubili smo se na parkingu jer je on žurio, a onda je odjednom prestao da se javlja i blokirao me je na svim društvenim mrežama. On je meni pričao kako bi voleo da mu rodim bebu i da jedva čeka da se oženi. Luna je sve uništila. Bila bih spremna da ih odrobijam kada bi ih srela na ulici - ispričala je Katarina, Markova bivša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aga

25.07.2019 08:19

Marko igra na dve karte.

Odgovori 18 6
Jelena

25.07.2019 16:09

Ahhahaha, zabavno stivo, vjerujem da ce ovo Lunu slatko nasmejati kao i mene, kaze ona da mu sad sto posto veruje.

Jelena

02.08.2019 20:40

Novinarka: Jeste li culi da se Markova devojka neka javila, kako komentarisete ? Luna: Ma nemam pojma, nek' je ziva i zdrava... Marko: To su sve lazi, lazi... Luna: Tako je, ja sam jedina devojka u njegovom zivotu.