Borila se za starateljstvo nad ćerkom, a sada ulazi u rijaliti: Ovo su učesnici "Zadruge 3"

Autor: Informer

Zadruga

24.07.2019

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među imenima budućih učesnika "Zadruge 3", koja će trajati vrtoglavih godinu dana, su i neka sasvim neočekivana.

RepublikaFoto: pink.rs
Novi učesnici "Zadruge 3" već intrigiraju...

Za sada, poznato je da će stanovnice imaginarijuma biti pevačica Maja Nikolić, starleta i kreatorka Nataša Šavija i bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi.

RepublikaFoto: e-stock
Ulazi u "Zadrugu 3"... Ivana Stamenković Sindi

Pored ove tri učesnice, u septembru bi trebalo da se u Šimanovce usele i snaja i brat Davida Dragojevića - Dalila i Dejan Dragojević.

- Mnoge poznate ličnosti danima idu na pregovore u Pink, a neki od njih su već potpisali ugovore. Čelnici ružičaste televizije su među prvima pričali sa Majom Nikolić. Od nje se očekuje da bude britka na jeziku kao u "Farmi". Odbila je učešće u prve dve sezone "Zadruge" jer je želela da se posveti sinovima ali sada se vraća u igru - otkriva dobro obavešteni izvor.

RepublikaFoto: Promo foto
Stiže u imaginarijum... Maja

Šavija i Sindi su već počele da se spremaju za kamere.

- Nataša se proslavila u "Parovima" i spremna je da se opet okuša u rijalitiju. Ona je zaljubljive prirode, pa ne bi čudilo da ima romansu u "Zadruzi". Ivana se, sa druge strane, odlično pokazala u "Velikom bratu" pre šest godina. Potom je nestala sa javne scene zbog suđenja sa bivšim suprugom, kog je optužila za nasilje u porodici, ali se sada oporavila od svega i jedva čeka ulazak u rijaliti - kaže sagovornik.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
I oni će da uđu... Dalila i Dejan Dragojević

Prema njegovim rečima, Pinkov kec u rukavu su Dalila i njen muž Dejan.

- Njih dvoje su takmičari "Zadruge 2" stalno spominjali jer je Davidova bivša verenica Aleksandra bila u ratu sa njima. Braća David i Dejan su se napokon pomirila, a Dalila je obećala produkciji da će javno raskrinkati Subotićevu. Rekla im je da je sigurna da će oni biti prave zvezde ove sezonei da će napraviti dar-mar pred kamerama - priča izvor.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
I Kristijan najavljen...

Pored njih, na spisku potencijalnih učesnika su i Zoran Šumadinac, Gabrijela Pejčev, Bojan Tomović, Stefan Karić, Dara Bubamara, Katarina Živković i Jelena Jevremović. Na imanju će biti i stari učesnici Mina Vrbaški, Lazar Jeremić, Bane Čolak, Bora Santana, Miljana i Marija Kulić, Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović. Trebalo bi da se useli i Kristijan Golubović. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A vrlo je moguće da uđu i njih dvoje... Stanija i Vladimir

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

24.07.2019 07:55

Sve moj do mojega.

Odgovori 13 0