Bivša zadrugarka na meti manijaka: Maju napao Stanijin fan, pa joj pretio ubistvom!

Autor:

Zadruga

23.07.2019

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" i jedna od superfinalistkinja Maja Marinković našla se prošle nedelje na meti nepoznatog muškarca koji ju je presreo na ulici nedaleko od stana u kom živi, a kako Rijaliti saznaje, on joj je pretio ubistvom.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Maja Marinković

Naime, čovek srednjih godina je iz čista mira nasred trotoara prišao rijaliti-učesnici, pa je počeo da viče na nju i da joj se unosi u lice, a posle reči da će joj leteti glava Maja je odmah pohitala kući kako situacija ne bi izmakla kontroli.

Ti si obična kurveštija! Ne znam samo ko je mogao da glasa za tebe, rekao je manijak Maji nasred ulice

- Maja je posle ulaska u finale na društvenim mrežama postala još popularnija, a ljudi je non-stop presreću na ulici i govore joj da im je bila jedan od favorita. Neprijatne poruke je do sada dobijala samo preko društvenih mreža, ali se na pretnje nikada nije obazirala niti ih se plašila. Od kad je izašla iz rijalitija non-stop je sa porodicom i prijateljima po gradu, a prošle nedelje je doživela šok kad ju je muškarac srednjih godina presreo usred bela dana, a koji je fan starlete Stanije Dobrojević. On je Maju prepoznao dok se vraćala iz marketa pešaka u kraju u kom živi, pa joj je prišao i počeo da viče i preti. Rekao joj je:"Ti si obična kurveštija! Ne znam samo ko je mogao da glasa za tebe! Sve ste bile nula u odnosu na Staniju, ona je trebalo da pobedi! Leteće ti glava uskoro! Ja sam spreman na sve" - otkrio nam je na početku Majin poznanik koji je hteo da ostane anoniman.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Stanija Dobrojević

Kako dalje saznajemo, Marinkovićeva jedva da je reagovala u trenutku kada se neprijatan napad dogodio jer je ostala u šoku posle reči koje joj je uputio nepoznati muškarac.

- Maja je odmah primetila da nešto sa muškarcem koji joj preti nije u redu, pa nije smela nikako da mu odbrusi, kao što to inače zna. Samo ga je saslušala jer je jednom rukom motao nešto po džepu trenerke, pa se plašila da slučajno kod sebe nema neki nož. Posle pretnji koje joj je uputio Maja se udaljila od njega i ubrzala ka svom stanu, a on je neko vreme išao iza nje, vikao i nazivao je pogrdnim imenima. Posle nekoliko minuta ipak se sklonio i otišao niz ulicu u suprotnom pravcu - rekao nam je sagovornik.

Pozvali smo Maju kako bismo je pitali za komentar, ali se ona do zaključenja broja nija javljala na broj poznat redakciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk

23.07.2019 13:31

I baš mu na čelu pisalo čiji je fan?