Luna u otvorenom intervjuu priznala da li živi s Markom, ali onda je otkrila šta misli o Kiji i Slobi!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

22.07.2019

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruge 2", Luna Đogani užurbano priprema nove pesme ne bi li se što pre proslavila i kao pevačica.

Foto: instagram/ luna_djogani
Đoganijeva tvrdi da nisu počeli na žive zajedno... Marko i Luna

A za to vreme, mnogi mediji bruje o tome da je počela da živi sa svojim dečkom Markom Miljkovićem sa kojim se pomirila, očigledno, istog dana kada se rijaliti završio:

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Pesme posvetila sebi... Luna

-  Marko živi u svom stanu, ja u svom. Naravno, viđamo se, stalno smo zajedno. Kada god imam slobodnog vremena, najviše sam sa njim. On dolazi kod mene, ja kod njega, ali ne živimo zajedno - izjavila je Luna na početku razgovora.

Luna je odlučila da se nakon rijalitija oproba u muzičkim vodama, a u dve snimljene numere peva o svom bivšem momku Slobodanu Radanoviću, ali i sadašnjem dečku Marku.

RepublikaFoto: Promo/e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luna bi pre s Kijom snimila duet... Kockarova i Radanović

- Pesme su posvećene meni. Kroz te pesme pevam o tome kako sam se osećala prethodne dve godine u svojim vezama. Kada sam bila ostavljena, povređena... Ja sam kroz tih par minuta dala sebi za pravo da otpevam kako sam se osećala. Pesme su jako emotivne, ali nisu spore, brze su - objasnila je pobednica "Zadruge 2".

Luna pobednicu "Zadruge 1" Kristinu Kiju Kockar ne smatra konkurencijom, a kaže i da bi pre sarađivala sa njom, nego sa bivšim dragim, Slobom Radanovićem.

- Iskreno, ne bih ni sa njom, ni sa njim. Kad bih morala da biram, dugo bih razmišljala. Ona mi više leži, ima taj fazon gde bih ja mogla da se prilagodim, što se tiče glasovnih sposobnosti. On dečko ubija kako peva, to ne mogu da mu osporim. Kada bih morala da biram, izabrala bih Kiju - rekla je Đoganijeva.

RepublikaFoto: instagram.com
Pomirila se i sa Gastozom...

Buduća pevačica otkrila je i da se čula sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

- On me je odmah pozvao, dan nakon što sam izašla, razgovarali smo. Rešili smo neke nesuglasice koje su bile dok sam ja bila unutra. Čestitao mi je i pružio mi je podršku. U toku razgovora Marko je bio pored mene - objasnila je Đoganijeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stefan

22.07.2019 20:14

Sad jednu pesmu i za Gastoza. Red je.

Odgovori 39 5
Aleksandar

23.07.2019 07:31

Zašto da živi sa Markom? Kad isprati Marka pozove Gastoza da dodje da je teši.

Odgovori 29 7
Jovan

23.07.2019 13:34

Sačekaj sa duetima. Još ništa nisi snimila.

Odgovori 12 1