Najpoznatiji ljubavni trougao obračunaće se u novoj sezoni: Kristijan, Stanija i Vlada ulaze u "Zadrugu 3"

Autor:

Zadruga

20.07.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je druga sezona "Zadruge" tek završena, već se neprestano spekuliše o tome ko će se naći u velelepnom gradu nadomak Beograda od septembra.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/printscreen
Kristijan, Stabija i Vladimir

Poznati trougao Kristijan Golubović, Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović od septembra će biti osuđeni jedni na druge, a kako među njima ima dosta neraščišćenih stvari, zasigurno ih čekaju pakleni dani.

Naime, naš izvor otkriva da je Kristijanovo učešće u "Zadruzi 3" izvesno, budući da on ima pravo da traži uslovni otpust, jer je odslužio dve trećine zatvorske kazne.

Golubović i Tomović će se videti prvi put posle obostranih pretnji tokom druge sezone "Zadruge"

- Na njemu je da odluči da li će ponovo podneti molbu za izlazak iz zatvora, a kada to uradi, sve je moguće. Hipotetički, Kristijan može i sutra da izađe na slobodu. Golubović je u pritvoru bio veoma disciplinovan i nije pravio probleme, pa je i više nego moguće da će i pre početka nove sezone biti pušten - otkriva izvor i naglašava da starleti neće biti lako.

- Stanija će se definitivno naći u nebranom grožđu pored dva bivša rijaliti-partnera i sadašnjeg dečka Marka Markovića, sa kojim je najavila ponovni ulazak u Imaginarijum. Ono što će sigurno biti najzanimljivije jeste susret Tomovića i Golubovića, budući da su njih dvojica zbog Stanije imali sukob i tokom prošle sezone - zaključio je izvor.

Podsetimo, Kristijan se uključio u program "Zadruge 2" koji je išao uživo. On je telefonskim putem opleo po Dobrojevićki i njenom tadašnjem dečku Vladimiru, a to se nikako nije dopalo ljudima sa kojima je Stanija bliska. Golubović je već tada zapretio Tomoviću i najavio mu da će se obračunati napolju sa njim, što je Crnogorac rado prihvatio.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Stanijom i Vladimirom, ali do zaključenja ovog broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Golubovićev advokat Gvozden Grgur takođe je bio nedostupan za komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Srđan

20.07.2019 05:44

Obojica su nasilni. Teško će opstati bez tuče.

Odgovori 31 0
Mirjana

20.07.2019 10:30

Bravo za golubovića pun pogodak

Odgovori 4 18
Maja

20.07.2019 15:40

Ne znam sta ce ova budala od Vladimira, totalno je neinteresantan...

Odgovori 19 1
Adam

20.07.2019 20:47

@Maja - Izdao Staniju i nas gledaoce.