Nestao sa društvenih mreža! Davidu Dragojeviću izbrisali nalog na Instagramu!

Autor:

Zadruga

18.07.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još dok je Ana Korać bila u "Zadruzi", administratori njenog profila muku su mučili s njenim nalogom na Instagramu koji je najpre hakovan, a potom ukraden. Zadrugarku su problemi na društvenim mrežama dočekali čim je napustila imaginarijum, a nakon nekoliko dana pošlo joj je za rukom da povrati svoj nalog. Ipak, sada je slična sudbina zadesila i njenog dečka Davida Dragojevića, koji više ne postoji na Instagramu!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
David Dragojević...

Naime, samo veče nakon što se javno pohvalio da je prikupio čak sto hiljada pratilaca, Davidov nalog na Instagramu je uklonjen, te se njegov zvanični nalog i fotografije više ne mogu naći na ovoj društvenoj mreži.

Za sada nije poznat tačan uzrok nestanka njegovog profila, a kako se šuška, administratori Instagrama reagovali su na učestale prijave Dragojevićevog naloga koji su analizirali, a potom rešili da suspenduju, budući da su uočili grubo kršenje pravila ponašanja na popularnoj platformi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

18.07.2019 16:36

Nije promenio password pa ga je Aleksandra odjavila - izbrisala.

Odgovori 15 0