Odakle ti pare? Što ne pričaš s Kijom? Sve priznaj, znam s kojim si fudbalerom bila: Gledalac uništio Anu!

Autor:

Zadruga

18.07.2019

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući sinoć u emisiji "Narod pita" sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom, Ana Korać neplanirano se našla u vrućoj stolici kada ju je jedan gledalac "izrešetao" pitanjima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać iznervirana...

Gledalac koji se javio uživo u emisiju pitao je Anu odakle joj novac, kao i da konačno prizna zbog čega se posvađala sa Kijom Kockar:

- Ana uporno tvrdi da se bavi modelingom, a svi dobro znamo da od toga ne može da se živi u Srbiji. Nacija nije luda, znamo koliko koštaju njene operacije i njena garderoba, automobili. Neka mi Ana kaže kako sve to može da se kupi od modelinga. Odakle joj novac, kakve je to modelinge radila i pritom kaže da nije dobila novac od Slobinog spota... Znam i sa kojim si se fudbalerom viđala - dodao je na kraju gledalac u uživo uključenju u "Zadruga - Narod pita gde je Ana gostovala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gledalac je iznervirao... Ana

- Mislim da sam toliko puta pričala o tome. Gospodine, mislim da je vreme da spavate. Ako već sve znaš o mom životu, nema potrebe da me pitaš - oštra je bila Koraćeva, kojoj očigledno nimalo nije bilo pravo što je iznova ispituju na ovu temu. 

- Zbog čega si se posvađala sa Kijom? Znamo svi sa kim si se družila ranije. Zbog čega ona ima telohranitelje? - nastavio je, pak, gospodin. 

- Sa svojim prijateljima imam odličnu komunikaciju, ko mi je bio prijatelj pre, ostao je. Moji prijatelji su pored mene - besno je prokomentarisala Ana, ali nije išla u detalje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
JOBO

18.07.2019 09:23

Одакле јој паре није показала и доказала.

blučanka

18.07.2019 09:47

Šta je koga briga odakle joj pare. Jel ubila nekog? jel ukrala? Zaboli vas du.e, njen život, njena pravila.