Gagi poručio bivšoj: Ni 100 Anabela neće razdvojiti Lunu i Marka, a onda otkrio nešto što će Atijasovu razbesneti!

Autor: Alo.rs

Zadruga

16.07.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomirenje Lune Đogani i Marka Miljkovića svesrdno je podržao njen otac Gagi Đogani, dok majka pobednice "Zadruge 2", Anabela Atijas nije bila za ovo nikako.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Anabela i Gagi u ratu...

Ovo je prokomentarisao Lunin otac Gagi koji je svim snagama navijao za pomirenje Marka i svoje mezimice, a onda se dotakao i bivše žene Anabele Atijas s kojom nije u dobrim odnosima:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Borio se za njihovu ljubav... Gagi bodri Marka i Lunu

- Otkako je Luna izašla iz Zadruge najvažnije mi je da bude dobro i da je srećna. Za što se ne bi pomirila sa Markom i ko više ima prava da joj se u to meša? Podržavao sam njihovu ljubav od prvog dana i uvek ću podržati da moje dete bude sa čovekom koga voli, a tokom razgovora s njom shvatio sam koliko voli Marka i koliko on voli nju. Zašto se onda ne bi pomirili? Da neće Marko možda da joj naudi ili njemu, ne razumem? Za onda ne bi dali drugu šansu svojoj ljubavi? - priča Gagi i objašnjava da čak ni Anabela neće moći da razdvoji Lunu od Marka.

- Ne Anabela, nego 100 Anabela i 100 Gagija neće uspeti da ih razdvoji ukoliko radi o pravoj ljubav i postoji iskrena emocija, a mislim da postoji, bog ne može da ih razdvoji. Deca ne da ispaštaju zbog svojih roditelja. Ni Anabela ni ja nemamo pravo da joj se mešamo u život i odluke. Mi smo sami birali s kim ćemo biti, zašto ona ne bi mogla - priča Gagi i dodaje da bi bilo sebično da oduzimaju ljubav onih koji se vole.

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
On joj samo želi sreću... Luna i Gagi

- Svi se kao borimo za ono što je najbolje za Lunu, a zaboravljamo da je ona ta koja mora da se bori i koja ima pravo na život i ljubav - kaže Đogan.

- Njihovo je kako će da funkcionišu, ali najvažnije mi je da Marko poštuje moje dete i da ne pređe granicu i na bilo koji način je povredi. Ipak, imaju pravo i da se svađaju, da se ne slažu i prepiru. U to ne želim da se mešam. Te stvari postoje u svim vezama i neka se je*u lažovčine koje kažu da ne postoje sukobi- poručuje denser i otkriva da je i dalje u jako lošem odnosu sa bivšom ženom Anabelom.

- Teško da ćemo Anabela i ja izgladiti odnose u skorije vreme. Neke stvari su jednostavno previše i zasad je bolje da bude ovako - priznaje Gagi, koji ističe da je Luna, na sreću, nasledila njegovu dobrotu.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Gagi tvrdi da je Luna ista on... Anabeli se ovo neće dopasti

- Luna je od rođenja tatino dete. Povukla je toliko toga na mene, a pogotovo dobrotu. Na oca ima čistu i iskrenu dušu. Na mene je skromna, nesvesna koliko je prelepa i popularna. Kao i mene, i nju prati srećna zvezda i uvek sam joj govorio da je moja ljubav i da je prati ista zvezda kao i mene. I ja sam u njenim godinama kupio stan i preko noći napravio haos na muzičkoj sceni. Bio sam omiljen tinejdžerima devedesetih, što se i njoj desilo. Ona je moja kopija, moj ponos i daću sve od sebe da je učinim srećnom i da se izborim za njenu slobodu - zaključio je Gagi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoka

16.07.2019 13:24

Gagi je u pravu da se ne treba mešati u Luninu ljubav.

Odgovori 12 2