Karić ulazi u "Zadrugu 3": Povezivali ga sa Kijom, Anom i Lunom!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

16.07.2019

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz ime Kristine Kije Kockar neretetko se, tokom njenog boravka u prvoj "Zadruzi" vezivalo ime Stefana Karića koji je javnosti postao poznat po vezi sa obolelom misicom Dijanom Milojković.

Foto: e-stock agency
Sa sima njima je povezivan Stefan Karić

Stefana su, osim sa Kijom, povezivali i sa Lunom Đogani i Anom Korać, a  svoj ulazak u "Zadrugu 3" potvrdio je i sam Karić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?☀️??

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on Jul 3, 2019 at 5:30am PDT

- Tačno je - odgovorio je mladi Karić na pitanje da li ulazi u treću sezonu najpopularnijeg rijalitija u regionu:

Podsetimo, Stefan Karić se dugo zabavljao sa misicom Dijanom Milojković, koja je obolila od raka. Iako su mnogi mislili da će vezu krunisati brakom, čak se Stefan ošišao naćelavo kako bi dao podršku Dijani kada je ostala bez kose zbog terapija, mnogi su se šokirali kada su raskinuli. Spekulisalo se u medijima da ju je Karić prevario sa Valentinom Vučićević, bivšom devojkom Slobana Vasića. Međutim, Stefan je sve to demantovao i rekao da je bio veran misici i da je nikada nije prevario.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on May 2, 2019 at 6:30am PDT

Takođe, pevač Bojan Tomović, koji je već nekoliko meseci u žiži javnosti zbog priznanja da boluje od bipolarnog poremećaja ličnosti, kako piše pomenuti medij, takođe ulazi u "Belu kuću" u septembru.

Pevač je imao posebne zahteve za ulazak: da ne bude kažnjivan nedeljnim honorarom, s obzirom na to da zbog terapije koju pije ponekad zaspi tokom dana, i da ima sopstevno kupatilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mark

16.07.2019 10:18

Ubacite ga sa ocem. Covek se trudio.

Odgovori 17 0
Rale

17.07.2019 13:45

Osman Karić i Anabela žele da udju.