Bolje da nemaju nikakav odnos: Luna progovorila o svađi Anabele i Gagija!

Autor:

Zadruga

16.07.2019

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre ulaska u "Zadrugu 2", Luna Đogani je svoje roditelje Anabelu Atijas i Gagija Đoganija ostavila u najboljim mogućim odnosima, ali se situacija drastično promenila.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Svađaju se preko medija... Anabela i Gagi

Luna je otkrila kakva je sada situacija između Anabele i Gagija, kao i da njihova svađa najteže pada njenoj mlađoj sestri Nini:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Potresla se... Luna Đogani

- Kad sam ulazila, bila je totalno drugačija situacija, oni su radili zajedno, snimali su pesmu, uvek su se trudili da imaju dobar odnos zbog nas. Kad sam izašla, svašta se izdešavalo. Nisam htela da se mešam, ja sam ih samo zamolila da ako ne mogu da imaju dobar odnos da nemaju nikakav odnos. Ne želim da čitam njihovo prepucavanje preko novina. Laž je bila da je moj otac izjavio da je moja majka potrošila novac koji sam zaradila, ona je to uložila u stan, moj otac je to i demantovao. Ja sam ih zamolila, najviše zbog Nine, njoj to najteže pada, ona je u pubertetu, ne može to da shvati, zamolila sam ih da to stišaju. Oni su me poslušali. Ja sam jako vezana i za majku i za oca, ja želim da ih imam oboje pored sebe - ispričala je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mark

16.07.2019 10:20

Anabela je nesnosni diktator. Ne možeš ih pomiriti jer ti Anabela čini samo zlo.

Odgovori 10 0