David u lajv uključenju ljubio starletu u stomak: Ana Korać trudna!

Autor: T.C.

Zadruga

15.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać je zatrudnela sa Davidom Dragojevićem, ali još nije spremna za ulogu majke!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana Korać

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, bivši zadrugari su u lajv uključenju preko Instagrama malo više otkrili nego što su hteli, pa sve vreme dok je starleta pričala David ju je mazio po stomaku. Ništa od toga ne bi bilo toliko čudno da se Dragojević u jednom trenutku nije sagnuo i počeo da joj ljubi stomak. Nakon toga su se njih dvoje poljubili i počeli zagonetno da se osmehuju.

Kako su se njihovi pratioci zbunili zbog tog gesta, počela su brojna pitanja o tome da li čekaju prinovu, zašto je mazi po stomaku, da li će se zaista njih dvoje ostvariti u ulozi roditelja. Oboje su se samo smeškali i pokušali da prebace priču u nekom drugom pravcu, ali im to nije polazilo za rukom. Svi su bili toliko znatiželjni da David nije imao kud, pa im je odgovorio:

- Nama dvoma je mnogo lepo, ostalo ćete i sami videti, čekajte još malo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević

Međutim, kako Srpski telegraf saznaje od Davidovog dobrog prijatelja, on i starleta su pogubljeni otkako su saznali da je Ana trudna.

- Ana se danima osećala loše i kada je otišla kod doktorke i uradila analize, ova joj je saopštila da je trudna. Od tada, umesto da se raduju, njih dvoje su u potpunom paklu. Koraćka se razmišlja da li da zadrži dete, dok je David na sve načine moli da ne prekida trudnoću. David vrši pritisak da starleta rodi dete i time mu dokaže da ga stvarno voli, dok se ona dvoumi šta da radi - kaže Davidov drug i dodaje da straleta smatra da još uvek nije spremna na tako veliku obavezu, ali se, s druge strane, plaši da ne izgubi Dragojevića.

Podsećanja radi, David i Ana su po izlasku iz "Zadruge" izjavili da žele što pre da se venčaju, a onda i da prave decu. Koraćki se ne žuri baš toliko, ali očigledno je da Dragojević vrši pritisak na nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mijo

15.07.2019 07:01

Treba da rodi. Majka Biljana će im pomoći oko deteta.

Odgovori 22 1
Lenny

15.07.2019 10:34

Pa ako ga stvarno toliko voli zasto nije spremna za ulogu majke....rekla je da ostaje sa Davidom do kraja zivota i sad nije spremna za djete....glupost

Odgovori 19 2
Ilona

15.07.2019 11:42

U slučaju pobačaja vrlo često posle ne može nikada da zatrudni.

Odgovori 17 1
RadišaG

17.07.2019 13:50

Ana priznala da nije trudna. Lagala nas je sve.