Nije Luna džabe histerisala: Stanija priznala da je želela svadbu s Markom!

Autor:

Zadruga

11.07.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna starleta Stanija Dobrojević sinoć je bila gost Milana Miloševića u emisiji povodom završetka "Zadruge 2" u kojoj je otvoreno govorila o svemu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija sve priznala, Luna će pobesneti...

Naime, jedna gledateljka se javila sa rečima hvale za ''Zadrugu 2'', potom je osudila način na koji je Vladimir Tomović raskinuo sa njom. Kasnije joj je rekla da ne vidi njenu budućnost sa Markom Markovićem. Gledateljka je pitala Staniju da joj objasni što se ljudi toliko plaše Lepog Miće.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević

- Veliki pozdrav za ovu gledateljku. Što se tiče Vladimira, slažem se. Moja majka veruje u moje emocije, samo je skeptična što se tiče mojih životnih zadataka, pošto je mlad. Što se tiče Miće, on je meni organizvao moj rođendan. Bila sam tada popularna, dete iz rata. Poklonio mi je taj prsten, tog čoveka sam jednom videla i zahvalila sam se. Kasnije sam sa Mićom imala pakao. On meni nije bio prijatelj, nekada je ispadao fer. Direktno je ciljao da napadam Lunu, ja to nisam htela - govorila je Stanija, a onda je Milan upitao da li bi odradila zadatak svadbe gde bi mlada i mladoženja bili Marko Miljković i ona:

- Ja bih to uradila bez problema. Mića je mislio da će Luna da poludi ako se to uradi. Marko je imao emocije prema njoj, samo što on nije tip koji priča o njima. Ja sam ga razumela baš zbog toga. Nije mu bilo lako zbog njenih histerija - priznala je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

11.07.2019 15:18

Stanija je priznala da bi odradila zadatak Velikog Šefa za svadbu, gde bi mlada i mladoženja bili Marko Miljković i on.

Odgovori 10 1
Tamara ana

24.07.2019 16:10

Evo uzivajte. Sad kad se vrati iz Amerike udaje se za Miljkovica. Pouzdan izvor. Par snova.