Nakon što je isplivao tekst Lunine nove pesme, oglasio se Sloba Radanović i šokirao: Naučiću Lunu da peva!

Autor: Informer

Zadruga

10.07.2019

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je nakon pobede u rijalitiju "Zadruga" odlučila da se posveti muzičkoj karijeri. Krenula je na časove pevanja, ubrzo ulazi u studio, a tim povodom se oglasio i njen bivši dečko Sloba Radanović pa svojom ponudom iznenadio mnoge.

RepublikaFoto: e-stock
Luna i Sloba...

Naime, Sloba je odlučio da pomogne Luni i nauči je da peva.

- Luni želim mnogo sreće u karijeri. Pokazala je da ima žicu za šoubiz, nema sumnje da će uspeti. Naučiću Lunu da peva - rekao je Sloba Radanović.

Anabela Atijas otkrila je da će pesme njene ćerke Lune biti biografske, a sudeći po tekstu prve numere "Deveti krug pakla", Đoganijeva svog bivšeg momka opisuje kao suludu grešku i đavoljeg advokata. Da li je reč o Marku Miljkoviću ili Slobi Radanoviću, blogerka nije želela da otkrije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

- Hotel je mračan, to je predvorje glamura, na zidovima tvoje slike, kakva nekultura. Kusur od nula je tvoja kula, od ovih pijuna ti si vodeća figura. Pitam te da li može telo da mi sedne, duša mi stoji jer si spustio roletne. Toliko puta je bez aduta, za minut stiže žuta me minuta. Hajde digni me na tron. I opet ti, suluda greško, i opet ti đavo sa smeškom. Sa svima si kul, sa svima si drug, advokat pakla deveti krug - glasi deo teksta Lunine numere.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Zzz

10.07.2019 16:00

Rep ili balada?

Odgovori 38 0
Đura

11.07.2019 07:55

@Zzz - Ona njega naucIla seksu. Sad on njoj da se revanšira. Ali bez piva ona ne peva.

Odgovori 33 3
Vasko

10.07.2019 16:27

Pivu piti i pismu pivati nije egal.

Odgovori 32 1
Dalmat

10.07.2019 16:47

Pivačica Luna Đo piva pismu svoju uz pivu.

Odgovori 30 1