Luna samouverenija nego ikada: Dosta sam pravila zvezde od drugih, sada ću to napraviti od sebe!

Autor: pink.rs

Zadruga

09.07.2019

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon deset meseci borbe, suza, smeha, raskida i pomirenja verni gledaoci televizije Pink izabrali su pobednika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge 2". Ovu laskavu titulu, ali i novčanu nagradu od 50.000 evra ponela je mlada modna blogerka Luna Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Nakon spektakularnog superfinala ona je za naš portal otkrila svoje impresije. Luna se prvo osvrnula na svađu koja se dogodila u superfinalnoj noći između nje i trećeplasirane Stanije Dobrojević.

- Mene je iznervirala situacija koja se dogodila baš tog dana kada je meni bilo izuzetno teško. Svi u kući su znali šta se desilo, da smo Marko i ja raskinuli dan pred kraj. Ja sam kod nje videla te neke sitnice koje su me zabolele, ali opet sad kad vratim vreme, zapitam se: "Šta je ona tu kriva". Nije trebalo da joj priđem niti da uopšte reagujem, to govori o nekim ljudima, ne o meni, želim da zaboravim na tu našu svađu - rekla je Đoganijeva.

Lunu su upitali da li smatra da je njen, sada već bivši dečko, Marko Miljković osvojio visoko drugo mesto zahvaljujući njoj, kao što je prošle sezone njen tadašnji dečko, pevač Sloba Radanović zauzeo četvrtu poziciju.

- Ja dajem ljudima da misle šta god hoće, ne planiram nikome da se pravdam. Šta ja mislim više nije ni bitno jer je to gotova priča, krećem dalje, čeka me neverovatan život, a u tom neverovatnom životu nema prostora za loše - navela je pobednica "Zadruge 2" i dodala:

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Marko i Luna

- Ja sam uvek bila skromna i nisam nikad volela sebe da uzdižem, tako da na ovo pitanje neću odgovoriti, ali mogu da kažem da mi je drago ako sam im pomogla, da sam nekome omogućila nešto što ranije nije imao ili je hteo da ima... Sada je vreme da se posvetim sebi i da sama od sebe napravim zvezdu, a ne od drugih

Luna je otkrila i kako se oseća sada kada neko u njenom prisustvu pomene Marka Miljkovića.

- Sećam se samo lepih trenutaka, a bilo ih je stvarno. Nekad je bolje razmišljati mozgom, a ne srcem. Nekada je bolje isključiti srce, malo ga utišati, a svoj mozak uključiti i pitati sebe: "Koliko vrediš i šta zapravo zaslužuješ - navela je Luna.

Đoganijeva je otkrila i o čemu je razgovarala sa svojom majkom, Anabelom Atijas, nakon što je napustila "Zadrugu", pa je progovorila i o Anabelinom sukobu sa bivšim mužem, Luninim ocem, Gagijem Đoganijem koji se dogodio dok je blogerka bila u Beloj kući.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Anabela i Gagi

- Rekla mi je neke stvari koje su mi teško pale, neke stvari koje su se izdešavale dok nisam bila tu. Pričale smo mnogo, sve je ok, uživale smo mnogo u mom stanu koji sam ja zasluženo sebi kupila. Spavale smo zajedno, celo veče smo se grlile - rekla je Luna, a onda se osvrnula na sukob svojih roditelja.

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Anabela i Andrej

- Ja nisam bila upućena u to, i dalje nisam upućena u to jer moram sa oboje da razgovaram da vidim šta se tu zapravo desilo. Meni je najbitnije da imam dobar odnos i sa majkom i sa ocem, a šta će njih dvoje međusobno da rade ja na to ne mogu da utičem niti želim. Šta god da rade, oni su moji roditelji - zaključila je Đoganijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Brle

09.07.2019 17:04

Teško Lunči od tebe zvezda, ali probaj. Mada mislim da će joj karijera trajati kraće od butika.

Odgovori 40 1
Zorka

09.07.2019 17:07

Modna blogerka Luna Đogani bez mode i bez bloga.

Odgovori 48 4
Dalmatinac

10.07.2019 12:34

@Zorka - Mornar piva pismu svoju, a Luna pije pivu svoju. Ajmoooouuuu!

Odgovori 13 2
Rale

10.07.2019 13:01

@Zorka - Sa seksom, bludom, fetišima i nemoralom se pravi porno zvezda.

Odgovori 13 3