Ljuba Pantović iskreno o zadrugarima: David se vraća u selo da klošari!

Autor: Ivana Radivojević

Zadruga

09.07.2019

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bodi-bilderka i rijaliti-zvezda Ljuba Pantović nekoliko dana po završetku najgledanijeg rijalitija na Balkanu "Zadruga 2" sumirala je utiske o svim učesnicima. Za Rijaliti magazin otkrila je šta misli da će se dogoditi njenom bivšem zetu Davidu Dragojeviću, kao i koliki su taktičari bili Stanija Dobrojević i Marko Marković.

RepublikaFoto: e-stock
Ljuba Pantović...

Iako su Ana i David napustili "Zadrugu" kao zaljubljeni par, Ljuba i dalje veruje da veza starlete i nekadašnjeg dečka njene ćerke neće opstati u spoljnom svetu.

- Ma kakvi Ana i David. Ana će svojim putem, a klošar David će nazad u svoj seoski sokak. Ja sam umirala od smeha slušajući njegove snove o životu u Beogradu, ženidbi i slično. Budala se zavozala. Neće znati šta ga je snašlo kad izađe, a uz to je pitanje i kako će reagovati ljudi kojima je pretio dok je bio u rijalitiju.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana i David...

Čija veza je po tvom mišljenju prava, a čija zbog marketinga?

- Joj, kakve crne veze.... U "Zadruzi" su mnogi bili spremni na sve, pa i na veze zarad opstanka. Jedino Sanja i Matora odolevaju vremenu i drže se zajedno, a ovo sve ostalo je smešno. Luna je zaljubljena, ali dopušta nedopustivo, dok je Marko čist račundžija i iskorišćava Luninu preveliku potrebu da ima nekog pored sebe. Ana i David su smejurija i nema ništa od njih po izlasku. Vraća se taj nazad u selo da zgubidaniše po kladionicama. Stanija i Marko bi se i govnima mazali zarad rijalitija i zbog toga su mi najveće dno "Zadruge 2".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna i Marko...

Šta misliš, kakav će napolju biti Aleksandrin i tvoj odnos?

- Biće odličan i trudiću se da s vremenom postane fenomenalan. Neću više dozvoliti svađe i rasprave, već ću se posvetiti tome da joj pomognem da uradi i ostvari sve što želi i planira. Već smo razgovarale o tome u "Zadruzi" i krećemo odmah po njenom izlasku u akciju.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Ljuba i Aleksandra...

Kako se osećaš nakon izlaska iz "Zadruge"?

- Ja se uvek osećam odlično! Nekako mi je sve prošlo brže nego što sam mislila i jako sam srećna što sam uspela da ispunim sve zadatke koje sam sebi odredila pre ulaska.

Da li si nakon izlaska videla unuku Magdalenu?

- Magdalenu ću upravo danas videti i to jedva čekam! Neću više detaljisati ništa pošto želim da je zaštitim maksimalno od svega. Ona ne treba da se provlači kroz medije jer samim tim postaje oružje ljudima koji žele da povrede Aleksandru, već da uživa u detinjstvu.

Luna je zaljubljena, dok je Marko čist račundžija i iskorišćava Luninu potrebu da ima nekog pored sebe

Da li nakon završetka "Zadruge" vidiš sebe u nekom odnosu sa Karađorđem zbog Aleksandre?

- Taj čovek je mrtav za mene i nikad se to neće promeniti. Aleksandra sve to zna i zato nikad nije ni komentarisala pitanja oko toga koja su meni postavljana u "Zadruzi". On je čovek koji me je fizički napadao, vređao i omalovažavao, tako da za mene ne postoji.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Karađorđe...

Kako komentarišeš Suzanino ponašanje nakon Mikijevog nasilja?

- Iskreno, bila sam u čudu šta je pričala dan, dva posle tog događaja. Kakav crni razgovor sa njim, traženje odgovora i slično?! Ja sam sa Suzom pomalo pričala o tome jer nisam htela da je podsećam na sve, ali sam joj jasno rekla šta mislim o tome. Mislim da ona treba sve to da izbriše iz sećanja i da pusti nadležne organe da se bave time. S obzirom na to da sam kroz isto prošla i sama u životu, mislim da je najpametnije da tako uradi.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Suzana i Miki..

Ko je po tvojim prognozama trebalo da se nađe u prva tri mesta u finalu?

- Aleksandra, Luna i, nažalost, Stanija.

Foto: pink.rs

Zorica je ispala džek

Šta misliš o Zorici Marković?

- Zorica i ja smo stare kolege po pitanju rijaliti-učešća. Puno sam puta dosad rekla da je ispala džek posle "Farme" 2013. i da nemam šta da joj zamerim. Ako aludirate na svađu iz "Zadruge", razjasnile smo koja je šta mislila i nastavile smo dalje. Realno, nemamo nijedan razlog za svađu osim što smo imale tada, zbog različitog načina razmišljanja.

Foto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ

Marko pristaje na zabrane budale

Kako komentarišeš to što je Stanija zabranila Marku Markoviću da se pozdravi sa tobom? Rekla mu je: "Evo, možeš da joj mahneš".

- Fuj! Od nje sam to očekivala jer je odlično poznajem, ali me je Marko iznenadio. Jedino je ostao vaspitan, a sve ostalo je palo u vodu. Kad on pristaje na zabranu neke budale sa kojom se hvata dve nedelje i cmače, taj bi te u stvarnom životu prodao na keca! Ne znam kako ga nije sramota da šalje takvu sliku o sebi?! Ja sam mu bila skoro najbliža u "Zadruzi" i on da gleda u pod dok prolazi pored mene i da ne sme da zucne... Horor!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

David treba da me se plaši!

Pomenula si u studiju da imaš mnogo dokaza protiv Davida, koliko treba da te se plaši?

- Što se mene tiče, treba da se plaši jer ću mu naplatiti sve što je uradio Aleksandri za ove dve godine. Na to ću dodati i njegove laži o meni i sve što je radio u "Zadruzi". Hteo je da bude poznat po svaku cenu i nije birao sredstva, tako da smatram da mogu da radim što poželim po pitanju njega. Najveći ološ i dno koje sam ikad upoznala!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Zorica

09.07.2019 18:28

Ljuba Ljubica osvetnica.

Odgovori 26 0
Rale

09.07.2019 19:01

Ljuba je matoro zlopamtilo. Samo bi da se sveti.

Odgovori 25 0
RadišaG

09.07.2019 19:02

Ljuba želi svima da se osveti.

Odgovori 23 0
Vidoje

09.07.2019 20:58

Ljuba želi da se osveti Davidu.

Odgovori 21 0