Dorotea Jovanović otkrila tajni plan: Ja sam namestila vezu Stanije i Marka!

Autor:

Zadruga

09.07.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dorotea Jovanović, koja je nedavno napustila rijaliti "Zadruga", osula je paljbu po doskorašnjem prijatelju Lepom Mići jer je videla snimke na kojima je ružno pričao o njoj i otkrila tajni plan sa Markom Markovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dorotea Jovanović...

Naime, atraktivna plavuša je za Rijaliti magazin rekla da je ona govorila Crnogorcu koju devojku kada da muva.

- Sve te veze koje su tamo započele su lažne i nemaju perspektivu, u stvari samo jedna nije lažna, ali vam neću reći koja, zaključićete sami jer ta veza nije počela u ovoj "Zadruzi". Što se tiče Stanije i Marka, to mi je najzanimljivija veza jer sam je ja nekako isplanirala i pre nego što je Stanija i saznala da će biti u toj vezi. Sve sam smislila sa Markom i oko muvanja Maje Marković i oko Stanije jer su tako nešto zaslužile - rekla je Dorotea i opisala svoju taktiku.

RepublikaFoto: e-stock agency
Stanija i Marko...

- Nagovorila sam ga da se igra malo jer će to njemu u njegovoj karijeri značiti, a i imaće reputaciju zavodnika. Maja me je izdala, a Stanija je pokušala mene da podvodi tamo uz priču da se družimo, kao što je radila ostalima. Ona je klasičan manipulator i prevarant. Samo što joj to kod mene nije prošlo, već je ona postala moja žrtva, a da za to i ne zna i jako mi je drago kad sada gledam. To je karma, sve se okrenulo protiv nje, lovac je postao plen - rekla je Jovanovićeva, a onda se osvrnula na nekadašnjeg prijatelja Lepog Miću.

Meni samo nije jasno kako Miću nije sramota jer je sa mojom majkom bio jako dobar prijatelj

- Što se Miće tiče, on mi je najveće razočarenje. Mislila sam da mi je prijatelj, i meni i mojoj porodici, ali on je u stvari ljudsko dno. Kada sam izašla, videla sam snimke na kojima me ogovara i svašta priča o meni i mojoj bolesnoj majci, kao i da mi psuje bolesnu majku. On o nekome nešto loše da priča, to je užasno, on koji koristi situacije da svaku devojku štipne, spava joj na grudima i pipa gde stigne sa svojih 70 godina. Meni samo nije jasno kako ga nije sramota jer je sa mojom majkom bio jako dobar prijatelj. O njemu, nakon svega, nemam ništa lepo da kažem - zaključila je Dorotea.

RepublikaFoto: pink.rs
Lepi Mića...

Podsetimo, Dorotea je u "Zadrugu" ušla kao neko koga je Lepi Mića nazivao svojim detetom i neko za koga je takođe tvrdio da je divna devojka njegove prijateljice. U toku "Zadruge" svašta se dešavalo, njihov odnos je varirao u zavisnosti od situacije i ona je izašla iz "Zadruge" misleći da joj je Pržulj prijatelj, ali se uverila da greši.

Foto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ

Dorotea: Kajem se što sam igrala na šipci

Zadrugarka Dorotea osvrnula se na snimke koji su tokom njenog boravka u rijalitiju isplivali, a na kojima igra oko šipke obučena u donji veš i rekla da se kaje jer tada nije bila svesna posledica takvog postupka.

- Ja sam u tom trenutku mislila da je to super ideja i udario me je adrenalin i lepo sam se provela. To je bilo u gej-klubu u koji nije mogao svako da uđe. Mislila sam da sam bezbedna jer su oko mene bili gejevi, ali me je neko od mojih prijatelja snimio i pustio u javnost. Ja sam i tamo rekla da je to jedino odatle moglo da ispliva. Ja sam kriva jer verujem pogrešnim ljudima. Evo sada se ispostavilo da to i nije bila sjajna ideja - rekla je u svoju odbranu Dorotea.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Živojin

09.07.2019 12:50

Lijepi Mićo je manipulator devojkama u Zadruzi i van nje.

Odgovori 23 1
Rade

09.07.2019 13:18

Dorotea se pokazala kao mala pametnica.

Odgovori 14 4