Ona će da bude pevačica? Pa povraćaću: Lunu Đogani ispljuvala bivša cimerka!

Autor:

Zadruga

08.07.2019

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimanje Lune Đogani, pobednice "Zadruge 2" uskoro će biti pevanje, a to se ne dopada mnogima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kritikuju njeno pevačko umeće... Luna Đogani

I dok je Luna euforična oko svojih novih pesama, njena bivša cimerka iz "Zadruge", Saška Karan je šokirana jer smatra da Đoganijeva uopšte nema talenta za muziku.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ispljuvala Lunu samo tako... Karanova

- Jao, bože, povraćaću. Muka mi je. Šta da kažem, devojka traži sebi zanimanje- bila je oštra Saška koje se šokirala kada joj je novinar rekao da Luna ima talenta:

- Molim? Je l' ti to mene zezaš?- nije više želela da komentariše Karanova muzički talenat Lune Đogani. Ali joj je priznala talenat za pronalaženje novih ljubavi na svaka tri dana:

Foto: e-stock
Ovo joj se neće dopasti... Đoganijeva

- Prvo je bio Sloba i ta žarka ljubav je otišla za pet, šest dana. A onda je našla Marka i to je bila žarka ljubav, do kraja života. I evo šta se dogodilo. U sledećem rijalitiju će verovatno biti još neka takva ljubav. To hoću da vam kažem, za to je talentovana - bila je iskrena Saška. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Stela

08.07.2019 20:06

Bravo Saska! Ima neko ko se ne plasi Djogajevih.

Odgovori 37 5
lakis

09.07.2019 08:21

Kad si ti Savka mogla da se racunas u pevacie svakako da moze i Luna.A iskreno I VOLETI je talenat koji nema svako.Lakse je mrzeti

Odgovori 5 32
Suza

09.07.2019 09:01

Luna pjeva samo kaad popije neku pivu. AJmooooouuuuu!

Odgovori 32 1
blučanka

09.07.2019 09:07

A šta si pa ti? Po čemu si ti poznata? Po svojoj golotinji, po prevari muža ? Pjevanje? Ahahahahhaha Ženo vrati se u selo odakle si i došla, jer ti je tamo i mjesto. Imaš kćerku, odakle ti tolika mržnja, ni sama ne znaš šta možeš dočekati. A možda ti je krivo što je Luna osvojila Marka, a tebi to nije uspjelo. U tom grmu lež zec matora

Odgovori 5 32