Nakon finala "Zadruge 2" oglasila se i Stanija: Otkrila sve što joj stoji na duši!

Autor:

Zadruga

08.07.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević zauzela je treće mesto u rijalitiju "Zadruga 2", čime je ispred sebe ostavila drugoplasiranog Marka Miljovića i pobednicu Lunu Đogani.

RepublikaFoto: e-stock agency
Stanija Dobrojević...

Iako su je njeni fanovi zdušno bodrili tokom celog učešća, starleta nije uspela da se probije do pobedničkog trona. Mnogi su bili ubeđeni kako će pokazati svoje nezadovoljstvo ovim plasmanom i da će zapravo biti ogorčena što nije na Luninom mestu, ali se Dobrojevićka do sada držala na nivou.

Ona je na svom Instagramu napisala poruku upućenu svim njenim fanovima, gde je jasno objasnila kako se oseća povodom njenog učestvovanja u rijalitiju:

- Dragi moji, evo i ja da se oglasim i da vam se svima obratim, konačno sam na slobodi, uživam u ljubavi svojih najmilijih. Nisam spavala, jer sve vreme sumiram utiske svog učešća, slušam kritike i savete i mogu vam reći da sam zadovoljna svojim učešćem, i utiskom koji sam ostavila na vas. Saživeli ste se zajedno sa mojim likom, mojom dušom i mojim emocijama. Vidim da ste se slagali i sa mojim stavovima koji su kako i sami kažete bili uvek ispravni i realni. Moja porodica je ponosna na mene a to je moja pobeda. Hvala vam svima na podršci, volim vas S.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dani

08.07.2019 13:59

Pozdrav Staniji. Nemoj više ulaziti u ovaj cirkus.

Odgovori 10 0