(VIDEO) Đoganijeva čula šta je Kija izjavila povodom njene pobede, pa joj poslala brutalan odgovor!

Autor:

Zadruga

08.07.2019

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom intervjua sa pobednicom druge sezone rijalitija "Zadruge", Lunom Đogani, voditelj Darko Tanasijević postavljao joj je pitanja u vezi sa tim šta se dešavalo proteklih 10 meseci u rijalitiju, kao i o utiscima posle superfinala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Takođe, i fanovi Lune Đogani mogli su da se uključe u program uživo i postave pitanja pobednici "Zadruge". 

Voditelj Darko Tanasijević u jednom trenutku pročitao je komentar prošlogodišnje pobednice rijalitija "Zadruga", Kristine Kije Kockar kada je čula za Luninu pobedu: 

- Iskreno, imala sam sinoć nastup van Srbije, sad sam upalila telefon i videla da je pobedila. Kao što sam nekad rekla - sramota Srbije! Ali postala je sprdnja i, eto, sa prošlogodišnjih 22 odsto stvorilo se ili još 8 odsto degenerika ili su se ovih 22% od prošle godine zaista potrudili. Šalu na stranu, Luna do pobede. Sinoć smo svi navijali za nju. Svaku paru je zaslužila - bio je Kijin komentar povodom Lunine pobede. 

RepublikaFoto: instagram.com/kija_kockar_fp
Kija Kockar...

Iako su svi pomislili da će Kockareva ovim komentarom izazvati pravi estradni rat, na pitanje voditelja kako gleda na ovaj komentar, pobednica "Zadruge 2" je prokomentarisala: 

-  Ja ništa ne gledam, iskreno da ti kažem. Ljudi koji nemaju nikakav značaj u mom životu, ne pogađa me njihovo mišljenje. Ja sam svaki njen uspeh i te kako pohvalila, čak su me i kritikovali zbog toga što je nisam pljuvala, nego sam pričala za pesmu da su joj super. Ja nemam problem da nekoga pohvalim. Kija ne postoji u mom životu, ne razmišljam o njoj. Ona je očigledno imala potrebu da me komentariše i ne znam zašto me komentariše - odgovorila je Luna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vojkan

08.07.2019 08:34

Luna će biti velika glumica. Sinoć je skinula maske iz Zadruge.

Odgovori 20 3
rile

08.07.2019 10:52

@Vojkan - Ali je stavila novu masku naivne i dobre devojke. Glumica za Oskara.

Odgovori 20 3
Mirka

08.07.2019 11:13

Pink - prodavnica nameštaja.

Odgovori 17 1
blučanka

08.07.2019 12:01

Luna, dama ostaje dama, a polusvijet (Kija) ostaje polusvijet. Glavu gore i gazi, ne okreći se i samo naprijed. A dušmani, šta reći crknuće u svojoj zlobi i pakosti

Odgovori 7 19