Vidiš da imam tikove: Gagi pobesneo na Anabelu pa je razotkrio!

Autor: Blic.rs

Zadruga

07.07.2019

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani sinoć je iz prikrajka posmatrao superfinale čekajući da njegova ćerka Luna Đogani izađe, dok je kao njen predstavnik bila njena majka Anabela Atijas.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Prepucavaju se preko ćerke... Anabela i Gagi

U toku superfinala Luna je u jednom trenutku dobila novi nervni slom i posvađala se sa Stanijom. A kako je Đoganijeva otkrila da je razlog za svađu bilo ono što joj je kazala njena majka Anabela o Staniji i Marku, Gagi je pobesneo na svoju bivšu suprugu. 

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Besan... Gagi Đogani

Iako je Anabela odmah negirala da je bilo šta prenela Luni, njen bivši suprug Gagi ubeđen je da je Atijasova dovela njihovu ćerku do nervnog sloma:

- Pa da, Anabela non-stop govori da ništa nije prenela. Pa šta smo mi? Toliko slepi? Ja sve vreme govorim da ona prenosi neke informacije i stalno remeti to dete u "Zadruzi". Sad smo došli na finale, umesto da se opustimo, da sačekamo dete kako treba, ona je otišla i prenela neku glupost tamo Luni da je uznemiri, da doživi to što je doživela. Što to radi? Ja to ne razumem. I onda se posle ljuti i tu laže Dušicu i narod da ona ništa nije prenela. A ako si prenela onda priznaj da si prenela - besan je bio Gagi koji je istakao da mu je žao ćerke koja je 10 meseci prolazila kroz teške trenutke:

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Gagi podržava Luninu i Markovu vezu... Đogani u društvu Miljkovićeve majke Nedeljke

- Meni je žao, 10 meseci ja ovo gledam. I ne mogu ništa. Vidiš kako pričam s tobom, vidiš li na šta ja ličim? Vidiš da imam tikove. Teško mi je, ne mogu da gledam ovakve gluposti - govorio je Đogani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dolores

07.07.2019 16:13

Bidni oni s njom, prava vištica.

Odgovori 13 2
Zorica

07.07.2019 19:45

Kakva majka takva ćerka.

Odgovori 10 2