(VIDEO) EKSKLUZIVNO! Pogledajte u kakvom je stanju Anabela pred finale "Zadruge 2": Ovo je prvo što će reći Luni kada je bude videla!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred sam početak velikog finala hiper rijalitija "Zadruga 2", sreli smo majku Lune Đogani, Anabelu Atijas u šminkernici, koja nam je otkrila kako se trenutno oseća, ali i šta sve čeka Lunu Đogani kada izađe.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Anabela Atijas...

- Očekivanja su velika i ona to zaslužuje. Posle dve godine, dala je na tacni i sebe i svoj život i sve nas zajedno s njom. Pobedila je samu sebe i ispala zaista jaka mlada žena sa svim vrlinama i manama koje svi imamo - rekla je Anabela.

Na pitanje šta će prvo reći Luni kada je bude videla, Anabela je izjavila sledeće:

- Reći ću joj da je volim i da više nema šanse da je pustim, možemo samo zajedno da uđemo u "Zadrugu 3" - rekla je Atijasova.

Šta je još otkrila pogledajte u videu ispod:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragana

06.07.2019 20:13

Ko je ne zna...

Jovo

06.07.2019 22:00

Anabela kao da je nešto popila. Mnogo je otvorila usta.

Odgovori 13 1
Veronika Star

07.07.2019 07:14

Ovakvo zlo se ne radja dvaput! Ova se zena sva izoblicila od zla. A to sto je uradila i radi svojoj cerki je zlocin. Loziti netalentovanu i praznu osobu da je zvezda i da gazi na ceo svet je uzasno!!! Videli smo sinoc u finalu. Onu histeriju, ono je za hospitalizaciju a ne da histerise po rijalitiju. Ako joj misli dobro pod hitno .

Odgovori 13 1