Počinje veliko superfinale "Zadruge 2": Bivši učesnici se okupili i otkrili svoje favorite!

Autor:

Zadruga

06.07.2019

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isčekivanje pobednika najpopularnijeg rijalitija u reginonu "Zadruge 2" okončaće se večeras kada će biti proglašen onaj ko će sa sobom poneti ček u iznosu od 50.000 evra.

Foto: Prntscrin
Dušica otvorila superfinale "Zadruge 2"...

Dušica Jakovljević je i ove večeri otvorila program, a u studiju su joj se pridružili i učesnicii koji su bili deo ovog rijalitija u proteklih 10 meseci. 

Među onima koji su zadovoljni napustili "Zadrugu" i pre ove superfinalne večeri svakako je Ljuba Pantović koja je uspela u nameri da se pomiri sa svojom ćerkom Aleksandrom Subotić. Ljuba je za Republika.rs otkrila:

- Ja ne znam zašto je narod iznenađen, jer ja šta god da kažem ja to i uradim. Ja kada sam ušla rekla sam da mi je cilj, ne samo da izgladim odnose sa njom, već da joj ukažem na neke stvari i da joj pokažem da ja nisam njen neprijatelj - između ostalog je kazala Pantovićeva.

Vidno zadovolna u Šimanovce je stigla i nekadašnja članica grupe "Models", Dragana  Mitar koja je otkrila svoje favorite ove večeri:

- Ja podržavam i Aleksnadru i Staniju i Lunu, mislim da su one favoriti naroda. Luna je dosta propatila kroz ovu sezonu, mislim da ona zaslužuje. Mislim da je Aleksandra imala turbulenciju, a što se tiče Stanije ona je pobedila u "Farmi" i eto našla je neku vezu. Mislim da će se voditi borba između Lune i Aleksnadre, a da će Stanija biti treća. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading