Bivše zadrugarke otkrile ko su im favoriti za pobedu: Kija oštra, Sara i Teodora isto žele!

Autor:

Zadruga

06.07.2019

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obzirom na to da je ostalo još samo nekoliko sati do superfinala "Zadruge 2" uveliko se spekuliše o pobedniku, a bivše učesnice ovog najpopularnijeg takmičenja u regionu Andrijana Radonjić, Sara Reljić, Teodora Džehverović i nekadašnja pobednica Kristina Kija Kockar izdvojile su svoje favorite.

RepublikaFoto: Prntscrin
One imaju svoje favorite... Sara, Kija i Teodora

Pevačica Andrijana Radonić bila j jedna od popularnijih učesnica "Zadruge 2", a velika prašina podigla se kada je ušla u vezu sa Nemanjom Đrićem Đeksonom. Ona je priznala da nije oduševljena pojednim takmičarima koji su se plasirali u superfinale, ali je ipak podržala svoju bivšu cimerku.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Podržala drugaricu... Andrijana Radonjić

- Iskreno, ne mislim da bilo ko zaslužuje pobedu, jer je sve lažno i sve se tu radilo samo zarad opstanka i plasmana. Mada, moram da priznam da mi je Nadežda od svih njih najiskrenija i nju bih nekako izdvojila kao favorita, ali i Brendona, jer mi je on mnogo simpatičan i zanimljiv - rekla je Andrijana.

RepublikaFoto: printskrin/TV Pink
Dala svoj glas njemu... Teodora Džehverović

Ni Teodora Džehverović nije krila oduševljenje zbog ponašanja i postupaka jednog superfinaliste, pa je javno istakla da mu želi titulu broj 1.

- Glasam da pobedi Aleksa - rekla je Teodora.

RepublikaFoto: instagram.com/kija_kockar__official
Ona je sebi jedini favorit... Kija Kockar

Učesnica koja je prošle godine osvojila prvo mesto i postala prva pobednica rijalitija ''Zadruga'', Kristina Kija Kockar iz svog ugla i posle svega što je proživela ne može da precizira koga bi proglasila pobednikom, budući da se i ovoga puta u superfinalu našla i njena oštra suparnica Luna Đogani. Međutim, nije mogla, a da ne pohvali požrtvovanost svih njih koji su mesecima delili isti životni prostor.

- Niko. Niko ne zaslužuje pobedu u onom smislu u kom sam ja pobedila, ali mnogi su zaslužili svaku paru za sve sto su radili tamo, to moram da priznam - istakla je Kija.

Foto: www.instagram.com/sara_reljic.1
Poistovetila se sa ovim zadrugarom... Sara Reljić

Sara Reljić se poistovetila sa jednim učesnikom ''Zadruge 2'', kome je poželela pobedu i naglasila zbog čega:

- Moj favorit je definitivno Aleksa, zato što mi je kolega, a i njegovo ponašanje me podseća na moje - rekla je kroz smeh Sara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
biljana

06.07.2019 15:28

Ne svidžaju mi se superfinalisti. Loš izbor učesnika. Sve žene sa ružnom prošlošću. Nijedna normalna domaćica.

Odgovori 19 0
Danilo

06.07.2019 15:44

Slažem se sa Kijom da nema favorita koji bi trebao sigurno da pobedi.

Odgovori 11 0