Luna u haosu zbog Marka: Znala sam da će da završi sa Stanijom!

Autor:

Zadruga

06.07.2019

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Zadruge Luna Đogani u očaju je tokom današnjeg dana, iako je poslednji dan u rijalitiju, a sve zbog veze sa Markom Miljkovićem koja je pred pucanjem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna i Marko su se posvađali tokom jučerašnjeg dana i od tada ne razgovaraju, a dok je Miljković spavao u sobi, Luna ga je posmatrala, a potom zaplakala  i kukala po celoj Zadruzi.

Međutim, jutros ju je dočekalo još jedno neprijatno iznenađenje. Marko je razgovarao sa Stanijom Dobrojević, s kojom je prethodnih nedelja bio u sukobu.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Stanija Dobrojević

Luna se odmah požalila svom prijatelju Aleksu Saviću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković

- Sve se desilo kako sam sanjala. Nisam verovala. Sinoć sam sanjala da će ovo da uradi. Jutros sam videla prvi kontakt i sada drugi - ljubomorisala je ona na odnos Stanije i Marka Miljkovića.

- Znala sam, ovako je i Sloba pričao sa Kijom. Mislim šta mogu da očekujem kada je on rekao da mu devojka bivša liči na Staniju. Meni je moja majka govorila da slušam svoju intuiciju. Svaku vezu kada sam imala takve misli, uvek je bilo tako. Za sve sam bila u pravu. Sad kao počinju da se druže. Sedim malopre i vidim da idu zajedno ka doku - govorila je Luna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danilo

06.07.2019 14:28

Marko ne sme da razgovara sa nekom devojkom a Luna sme da sedi u krilu kod Brendona. Ona nije normalna u rasudjivanju.

Odgovori 16 0