(ANKETA) Vi birate pobednika ZADRUGE 2: Glasajte za svog favorita na Republika.rs!

Autor:

Zadruga

05.07.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale druge sezone rijaliti programa "Zadruga" održaće se sutra sa početkom od 21 čas na televiziji Pink, a čitaoci portala Republika.rs imaju mogućnost da odaberu svog pobednika.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Glasajte za svog favorita na portalu Republika.rs i možda baš on osvoji pobedu u najgledanijem rijaliti programu u regionu. 

1. Stanija Dobrojević 

 

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

Starleta iz Rume koja je od početka druge sezone rijalitija boravila u "Zadruzi", a potom napustila program zbog operacije koju je imala u Americi. Stanija se vratila u februaru i prema mišljenju mnogih favorit je za pobedu.

2. David Dragojević

 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Jedan od najkritikovanijih učesnika ove sezone obzirom na to da je u "Zadrugu" ušao kao verenik Aleksandre Subotić, a izlazi kao dečko starlete Ane Korać.

3. Luna Đogani

 

RepublikaFoto: Republika.rs

U "Zadrugu 2" ušla je kao najomraženija takmičarka zbog romanse sa Slobodanom Radanovićem u prvoj sezoni, zbog čega su je okarakterisali kao "otimačicu muževa". Luna je u ovoj sezoni započela turbulentnu vezu sa Markom Miljkovićem, a sada je najveći favorit za pobedu u ovoj sezoni.

4. Marko Miljković

 

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

Miljković, potpuno neprimetan u prvoj sezoni rijalitija, sada je dospeo do finala. Mnogi veruju da je mesto u finalu obezbedio zbog veze sa Lunom Đogani. 

5. Aleksandra Subotić

 

RepublikaFoto: printscreen

Aleksandra je u ovoj sezoni bila diskvalifikovana zbog udarca Mine Vrbaški, da bi se vratila kao prevarena devojka i prikupila brojne simpatije. Nju su u "Zadruzi 2" poistovetili sa Kijom Kockar iz pethodne sezone obzirom na to da ju je veenik David prevario sa Anom Korać.

6. Lepi Mića

 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Najveći savetodavac, a za mnoge i spletkaroš, Lepi Mića je i ove godine došao do finala kao što je to bio slučaj u prethodnoj sezoni. Mića je i ovoga puta smirivao brojne napete situacije, ali i stvarao konflikte.

7. Suzana Perović

 

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ

Pevačica je u žižu interesovanja dospela zbog burne veze sa Mikijem Đuričićem koja se završila nasiljem. Suzana je ostala do kraja, iako je u nekoliko navrata govorila da će napustiti "Zadrugu 2".

8. Branislav Radonić Brendon

 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Poznat po žestokim svađama, Brendon je ostao zapažen i kao veoma duhovit takmičar koji svoje cimere redovno zasmejava. Ipak, mnogi smatraju da je do finala došao zbog čestih konfliktnih situacija.

9. Maja Marinković

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Iako ne previše zapažena na početku rijalitija, Maja je veliku pažnju privukla nakon što je Luna Đogani ušla u vezu s Markom Miljkovićem koji je pre toga bio sa ovom takmičarkom. Kao Lunina konkurencija, Maja je veoma često ulazila u konflikt s Đoganijevom i tako bila u centru zbivanja.

10. Mina Vrbaški

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Jedva punoletna Mina, pokazala se kao veoma iskusan rijaliti igrač i ovoga puta se zadržala do samog kraja u "Zadruzi 2". Ona je kroz ovu sezonu bila u vezi sa brojnim učesnicima, a na samom kraju započela je vezu sa pevačem Savom Perovićem.

11. Ana Korać

 

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

Temperamentna Ivanjičanka započela je vezu sa Davidom Dragojevićem koji je u tom trenutku bio veren sa Aleksandrom Subotić i tako preuzela titulu "otimačice" od Lune Đogani. Ana je, ipak, postala miljenica onih koji se zalažu za pravu ljubav, pa je prikupila i brojne simapatije te tako došla do finala.

12. Zorica Marković

 

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com

Bez dlake na jeziku, Zorica je ovoga puta govorila učesnicima ono što misli. Veoma je moguće da upravo zbog toga došla do samog finala.

13. Jovana Tomić Matora

 

RepublikaFoto: e-stock/D. STANOJEVIĆ

Temperamentna učesnica rijalitija znala je mnoge tajne zadrugara, a nije se libila da ih otkrije. Za razliku od njene partnerke Sanje Stanković, Jovana je zaradila više glasova publike i zadržala se do finala.

14. Nadežda Biljić

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kontroverzna i u prethodnoj sezoni, ali i u ovoj, Nadežda je sada došla do finala uprkos povremenim pokušajima da napusti rijaliti. Ona je u ovoj sezoni bila i žrtva nasilja Mikija Đuričića, zbog čega su se mnoge žene poistovetile s njom.

15. Marko Marković

 

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

Maneken iz Crne Gore, veliku pažnju gledalaca privukao je romansom sa Stanijom Dobrojević. A mnogi su sumnjali da je ova veza lažna kako bi oboje stigli do finala. 

16. Aleksa Savić

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga & Parovi 6

Povučeni pevač opstao je u "Zadruzi 2" uprkos smirenim reakcijama i lepim manirima. Povezivali su ga sa Minom Vrbaški, ali i sa Eleonorom Miljković.

17. Bora Santana

 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Večiti učesnik "Zadruge" Bora Santana dospeo je do finala i ove sezone rijalitija. Nedavno je prikupio veliki broj simpatija kada se u javnosti pojavio snimak njegovog pada u alkohlisanom stanju.

18. Bane Čolak

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Čolak je i u ovoj sezoni privlačio dosta pažnje, na početku zbog veze sa Zerinom Hećo. A snimak u kom od pljuvačke pravi veštačke suze, mnoge je nasmejao. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zec

06.07.2019 05:52

Samo Stanija zaslužuje da pobedi.

Odgovori 10 2
Jelena

06.07.2019 17:49

Marko Miljkovic do pobede.

Julijana

09.07.2019 16:48

Ukrali Aleksandri drugo mesto!