Njegova mama je sve isplanirala, a on je plakao kao kiša: Aleksandra otkrila Davidove tajne!

Autor:

Zadruga

04.07.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić odlučila je da na kraju "Zadruge 2", u kojoj je ostala bez dečka Davida Dragojevića, otkrije sve njegove tajne Lepom Mići.

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official
Sve će da kaže... Subotićka otkrila sve Davidove tajne

Subotićka je Mići ispričala gde je trebalo da živi s Davidom, kao i ko je sve to isplanirao. Ona je počela od njegovog puta u Ameriku, za koji nije ni znala, a onda nastavila da otkriva zajedničke planove.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra sve ispričala Mići...

- Naša veza je stvarno bila sjajna. Mi smo planirali kuću. Ja sam saznala da on krišom kupuje tu kartu za Ameriku. Nastao je čitav rat. Po planu njegove mame, David je trebalo da pređe u Kaluđericu kod mene, a da Dejan i Dalila ostanu tamo. Trebalo je da nadograde sprat, ali Biljana nije htela da dovodi svoju majku tamo, nije htela da da pare za plac. Biljana je bila sve vreme na mojoj strani. On se dogovorio sa svojom sestrom Anđelom da kupi kartu, ja sam to saznala i doživela nervni slom. On nikada nije mogao da istrpi pritisak. Plakao je kao kiša što ide u Ameriku, kao njega ne voli niko - ispričala je Aleksandra i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ispričaće sve pred kraj...

- Pronašla sam sliku neke crnkinje. Videla sam da ima mnogo više slika nego što sam ja dobila. Hteo je čovek da prizna i moje dete, zato nisam sumnjala. On je planirao našu svadbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Danilo

04.07.2019 18:54

Aleksandra odlično priča i laže. Rasturila je svoju porodicu rodivši dete oženjenom dečku svoje majke. Rasturila i porodicu Davidovu. Posvadjala ih sve i rasturila da se mrze i ne govore medjusobno. Ona je velika opasnost za svaku porodicu kojoj se približi. Nemoralna i za pare će sve učiniti. Zgodna ali muškarce proždire za doručak.

Odgovori 29 10
jelena

05.07.2019 05:59

@Danilo - Aleksandra rasturila porodice Pantović i Subotić da su svi medjusobni neprijatelji. Svoju sestru nikada nije spomenula kao da ne postoji. Svoju ćerku nekoliko puta pomenula i pozdravila, ali se ne brine za nju kao da je to dete nekog stranca. Otišla u Davidovu porodicu pa ih sve posvadjala i rasturila. Sama je pričala da se bavila najstarijim zanatom prostitucijom, čak da su je otac i majka podvodili da se prostituiše, nekada za male a nekada za vrlo velike pare.

Odgovori 16 8