Luna Đogani spremno čeka finale: Ove godine pobeda je moja!

Autor:

Zadruga

04.07.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Luna Đogani pokazala je u prethodnih nekoliko meseci da je psihički znatno bolje u odnosu na raniji period i sam početak rijalitija, a za Srpski telegraf je za vreme fotografisanja pored bazena izjavila da pobeda ove godine pripada njoj!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna Đogani

Naime, blogerka je u učešće u prvoj sezoni završila kao drugoplasirana, a sada veruje da je narod konačno prepoznao njene kvalitete, te će je ovoga puta nagraditi prvim mestom.

Luna i njene cimerke su pred objektivom našeg foto-reportera uz osmeh pozirale pored bazena u dvorištu Imaginarijuma, gde su se super zabavile s obzirom na to da je do velikog finala ostalo još nekoliko dana.

Ana: Ne znam šta da očekujem od finala, tu je bar sve moguće

- Mnogo toga sam prošla u ovoj drugoj sezoni "Zadruge". Mnogo stvari san naučila i mislim da sam konačno stala na svoje noge. Ono što mi se dešavalo u prvoj sezoni nikome ne bih poželela jer mislim da sam prošla kroz pakao. Ponovo sam ušla da bih narodu pokazala ko sam zaista i mislim da će ovoga puta da pobedi ljubav. Iskreno se nadam da ću pobediti u finalu, ali ostaje da vidimo kakvu je odluku narod ovoga puta doneo - rekla nam je Đoganijeva.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna Đogani

S druge strane, Lunina cimerka Ana Korać ne očekuje veliki plasman, ali nam je otkrila da veruje u to da će njena ljubav sa Davidom Dragojevićem da traje i posle rijalitija.

- Iskreno, ne znam šta da očekujem od finala, tu je bar sve moguće. Sigurna sam da će biti dosta iznenađenja, a ja ne želim da otkrivam svog favorita. Ono u šta trenutno verujem je to da će moja ljubav sa Davidom trajati i kad sve ovo prođe - iskreno je rekla Koraćeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Vojkan

04.07.2019 08:25

Lunu treba izbaciti zbog vredjanja osoba sa posebnim potrebama i vredjanja Pinkovih zvezdica.

Odgovori 38 5
Susan

04.07.2019 08:38

Ne dajte da nemoral, blud i švaleraj pobedi.

Odgovori 37 2
Sana

04.07.2019 10:43

I mi spremno cekamo lunu djogani. Izaci ce pa ce videti koliko je narod "voli".

Odgovori 27 3
Verica

04.07.2019 11:48

@Sana - Da li joj spremate doček sa jajima i paradajzom?

Odgovori 21 3