Pokazala pravo lice samo zato jer nije pevala na žurci: Marijana urlala, popljuvala zadrugare i otkrila koliki joj je honorar!

Autor:

Zadruga

03.07.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić doživela je sinoć nervni slom i polupala sve po Imaginarijumu, smatrajući da je načinjena velika nepravda prema njoj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marijana Zonjić

Naime, učesnici Zadruge njeni cimeri nisu dozvolili da peva, što ju je veoma razbesnelo.

Marijana je ušla u Zadrugu, a zatim pobacala sve, popljuvala svoje cimere i otkrila istinu o svom honoraru.

- Svi su dobili više od nas, i od tebe i mene. Ne mogu da verujem. Ovde je nepravda. Neću, ne mogu više ovde. Šta sam sve uradila i na kraju ovo da mi urade. Niko me ne razume više. Bila sam na jednom mestu ovakvom i znam kako sve funkcioniše. Šta sam sve uradila, čak sam i pokušala da imam nešto sa Miljkovićem. Ološi se ovde probijajku, a ja se mučim za siću koju mogu i napolju da zaradim - urlala je ona, a Eleonora je pokušala da je smiri.

- Marijana, nemoj da pričaš da ti je loše. Imala si reklamu, imaćeš fanove, Nema smisla sad pred kraj - savetovala je Eleonora, dok je Maja bila nešto oštrija.

- Marijana što si ljubomorna, nije mi jasno. Niko te nije terao da uđeš ovde. Svako se bori na svoj način, ne ponašaj se kao neka prostakuša - govorila je Maja.

Na kraju su se dobre prijateljice i posvađale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rale

03.07.2019 17:10

Normalno je da svi otpevaju po jednu pesmu.

Odgovori 22 0
Danilo

03.07.2019 20:43

Zadrugari se grabe za mikrofon i nepravedni su.