Napušta zemlju: Miki se seli za Kanadu, a evo koju emisiju je trebalo da vodi na Pinku da nije bilo nasilja!

Autor: Informer.rs

Zadruga

02.07.2019

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić se seli u Kanadu čim odsluži jednogodišnju kaznu kućnog zatvora zbog prebijanja Suzane Perović i Nadežde Biljić.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Miki Đuričić

Pčelar iz Kupinova otkriva kako provodi dane sa nanogicom, o čemu najviše razmišlja i šta će mu biti prvi korak kada ponovo bude slobodan čovek.

- Sada imam vremena da razmišljam. Gde sam grešio i zašto. Planiram da vanredno završim za kuvara, da dobijem diplomu i zauvek zapalim iz Srbije. Moj prijatelj živi u Kanadi i nagovara me da otvorimo restoran, tako da kada odslužim ovu kaznu, selim se tamo. Hoću da počnem sve iz početka. Ovde sam nagrđen i ocrnjen, tako da nemam šta više da tražim u ovoj zemlji.

Na pitanje da li smatra da je nepravedno osuđen, pčelar je odgovorio:

- Ne. Jesam udario Suzanu i Nadeždu zbog toga treba da snosim posledice. Napravio sam grešku i sada je plaćam. Krivo mi je što je sve tako ispalo i jako se kajem zbog toga. U "Zadruzi" sam shvatio da nisam zaljubljen u nju, nego u idealnu sliku koju sam stvorio o njoj. Sklopile su mi se kockice i pao mi je mrak na oči. Pukao sam i nasrnuo na nju. naravno, to i dalje ne opravdava moje postupke - rekao je on i nastavio:

Foto: youtube.com/printscreen
Miki udara Suzanu

- Kada sam Suzani lupio šamar krenuo sam ka kapiji da izađem iz rijalitija. Nadežda je mene prva udarila, ali to sad nema veze. Dostojanstveno ću odslužiti svoju kaznu i onda odoh zauvek iz Srbije - ispričao je Đuričić.

On je potom otkrio da li i posle svega voli Suzanu.

RepublikaFoto: instagram.com/mikidjuricickupinovo
Miki Đuričić

- Emocije ne mogu da se ugase preko noći. Ja sam u nju bio zaljubljen godinama. Zbog toga sam doživeo emotivni šok i gorčinu kada sam shvatio da sve ono za šta sam se borio i u šta sam verovao zapravo nije bilo ono pravo - rekao je Miki, koji je potom progovorio o novcu koji je zarađivao na "Pinku".

- Tamo sam bio zaposlen duže od godinu dana. Lepu platu sam dobijao, super uslovi su bili, ali 30. juna mi je stiglo obaveštenje o prekidu radnog odnosa. Trebalo je od septembra da počnem da vodim emisiju o kulinarstvu ili poljoprivredi. Sada je to sve palo u vodu. Napravio sam sr*nje i sada zbog toga ispaštam. Meni pare nikad nisu bile bitne. Ja sam se u rijaliti vratio sa povređenom nogom jer me je Suzana dozivala. Produkciji sam rekao da mi ne treba ni honorar ni nagrada, samo sam želeo da budem pored nje. Sve sam stavio na kocku zbog toga i nije mi žao. Imam svoj štek za crne dane, kad zaškripi, i tata Mirko je tu. Nećemo crći od gladi, to je sigurno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki udara Nadeždu

Diskvalifikovani zadrugar priznao je i to kako provodi dane sa nanogicom.

- Gledam filmove, sportske događaje, čitam knjige, kuvam. Ne šetam se po selu, da me ne bi zagledali svi i zapitkivali gluposti, izađem jedino u dvorište. Imam tih sat vremena slobodno za šetnju - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dolores

02.07.2019 21:12

Ne bi ti meni šetao ni doma a kamoli van doma.... Nasilnik odvratni

Odgovori 31 4
Danilo

02.07.2019 21:23

Nema od toga ništa. Kada on nije izdržao da se izležava i odlično zaradjuje. U Kanadi treba raditi bar 16 časova dnevno a ne znaš koliko ćeš zaraditi.

Odgovori 37 2
mimi

03.07.2019 07:56

Ne dajte mu da pobegne.

Odgovori 15 5