Rijaliti-učesnice pozirale u nikad vrelijem izdanju: Zadrugarke se razgolitile pored bazena!

Autor:

Zadruga

03.07.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnice druge sezone rijalitija "Zadruga" sa nestrpljenjem očekuju finalno veče šou-programa koje će se održati 6. jula, pa se u Imaginarijumu odavno spremaju da sve ostave bez daha na ovoj glamuroznoj večeri.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Učesnice Zadruge

Ana Korać, Aleksandra Subotić, Stanija Dobrojević, Mina Vrbaški, Luna Đogani, Sanja Stanković, Nadežda Biljić, Maja Marinković, Marijana Zonjić i Eleonora Miljković pozirale su pred objektivom Srpskog telegrafa, pa su u bikiniju u vrelim pozama napravile pometnju pored bazena na imanju u Šimanovcima.

Dok su takmičarke ponosno pokazivale svoje obline u dvorištu, muški deo takmičara jedva je izdržao da ostane sa strane i ne ometa žensku ekipu dok pozira u kupaćim kostimima.

Luna je bila najuzbuđenija zbog slikanja jer je kroz to prošla u prvoj sezoni "Zadruge"

Čini se da su rijaliti-učesnice jedva dočekale visoke temperature kako bi se baškarile pored bazena, pa nema sumnje da im je bilo zadovoljstvo da se slikaju po vrelom danu.

Luna Đogani, koja već zna kako izgledaju ovakva fotografisanja u rijalitiju, s obzirom da je sve iskusila u prvoj sezoni, posebno je bila uzbuđena što će sve ponoviti.

Nema sumnje da će zadrugarke zagolicati maštu jačem polu jer na fotografijama izgledaju poput Plejbojevih zečica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mimi

03.07.2019 07:55

Meso. Velika ponuda.

Odgovori 16 0
Đura

03.07.2019 10:09

Gola, gola, skini mi se gola.