Ko drugom jamu kopa, sam u nju upada: Mina htela da raskrinka Noru, pa se svi urotili protiv nje!

Autor:

Zadruga

01.07.2019

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni pred kraj Zadruge, ne prestaju skandali i raskrinkavanje pojedinih učesnika rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina plače

Ovaj put "na tapeti" je bila Eleonora, koju je Mina nazvala spletkarošem i lažovom.

Mina je izjavila da je Eleonora pričala u kući kako je bivša učesnica Zadruge Višnja, ima nešto sa Aleksom.

- Nora je meni kad smo išle na "Zadrugovziju" rekla da je izašla neka slika sa Aleksom, gde je Višnja stavila dva čovečuljka i rekla mi je da ima nešto više između njih. Tako je lagala i za Slobu. Ona se videla sa Slobom već nekoliko puta i da je Anđela bila sa njima nekoliko puta u društvu - tvrdila je Mina.

- To nije tačno, da li bismo mogle da idemo na poligraf? Ja sam jednom videla devojku na Slobinom nastupu i rekla mi je da je ona devojka Lazara Jeremića. Mina, sram te bilo! Verovala sam ti, bila sam ti drugarica. Zbog čega izmišljaš? Što si mi sve to pričala? - negodovala Nora.

Mina se tom prilikom izvinila i Aleksinoj devojci Anđeli, jer je nekoliko puta u Zadruzi ponovila da je Eleonora zaljubljena u Savića.

- Stvarno mi je žao, rekla sam i da ću javno da se njegovoj devojci izvinim, evo i ovim putem to radim. Moja je najveća krivica, ali njega to nije zanimalo. Mnogo puta sam mu to govorila, on je govorio da ga to ne zanima. Ne bih nikada dopustila sebi da prodam Aleksu za nekog tamo - izjavila je Mina.

Ipak, Mnogi su ovo shvatili kao Mininu izdaju, odnosno da je zabila nož u leđa Aleksi, pa je je voditelj upitao.

Neke stvari su ostale nejasne, a neke su i te kako jasne. Mina, molim te da ustaneš. Afera u koju smo mi sumnjali mesecima se odmotala i došli smo do toga o čemu se radi. TI i Aleksa ste sinoć slučajno izašli, kao, ali si rekla jednu zanimljivu stvar - da si se namerno približila Nori da bi je odvojila od Marka. Zašto to nisi rekla? - upitao ju je Milan.

- Nije tačno, nemam šta da objašnjavam, mislim da sam bila suviše jasna! Što se tiče Nore i Marka, da - to sam uradila da bih je sklonila od njega. To da Aleksa je neko na koga bih je ja navela, to nije tačno. Očigledno ljudi ovde shvataju onako kako oni žele. Ja razumem nju, jer ja kad sam bila odbijena bila sam spremna na sve kako bi dobila to nešto - pravdala se Mina, a Nora je momentalno reagovala.

Nisam znala za ovo, ti si ispala lažov najveći! Krivo mi je, jer ja sam pristupila iskreno njoj, nisam imala nikakvu nameru. Mića mi je skrenuo pažnju još tri nedelje po mom ulasku... Ja kad uđem sa nekim u priajteljstvo, uđem bez zadnje namere. Po tom pitanju sam možda i naivna, na moju štetu. Nije imala potrebe da me sklanja od Marka, jer ja ne bih bila sa njim. U ovoj priči imamo i treću osobu, ne znam da li je on to rekao tako, rečeno mi je da je pisano na stolu, tako sam dobila informaciju. Ja sam mislila da Aleksa stvarno šalje poruke - prokomentarisala je Nora.

Nakon emisije Mina se rasplakala, a tešili su je Lepi Mića i Marijana Zonjić.

- Nemoj misliti da je Aleksa toliko fin. Ja ti dajem šansu da ustaneš i da kažeš istinu. U kakav god ti kontekst da stavljaš Aleksu, ti njoj daješ lažnu nadu. Ja znam šta si ti pričala. On nju mazi po licu, Nora tu nije sporna - tvrdio je Mića.

- Nije, ja sam prva videla kako se Nora i on gledaju. Ako ti ispadaš kriva za Noru, jesi li ti kriva i za Višnju? On je sam to uradio. Nije trebalo da se mešaš. Nora jede i prati ga kako se on kreće  - izjavila je Marijana.

- Znaš koliko puta mi je on rekao da je sklonim od nje, jer ga to ne zanima - rekla je Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zorica

01.07.2019 16:08

Mina je mislila da je mnogo inteligentna i pametna da namešta igre drugima.

Odgovori 12 0