Anabela napravila plan da odvoji Lunu od Marka: Atijasova sve organizovala!

Autor: Puls

Zadruga

01.07.2019

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas ne želi da prizna da joj se veza njene ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića nimalo ne dopada, i uzdržana je po pitanju komentara o potencijalnom zetu. Međutim, iako ne daje izjave, ona je skovala pakleni plan kako da Miljkovića zauvek ukloni iz života svoje ćerke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Magazin In
Anabela ima plan kako da odvoji Lunu od Marka...

- Anabeli se Marko Miljković kao potencijalni zet uopšte ne dopada, jasno je protiv te veze, ali ne želi još javno da se izjašnjava pošto se i te kako opekla prošle godine kada je Luni delila savete za Slobu Radanovića i petljala se u njihov odnos. Ispala je najveći krivac za tu katastrofu od veze, pa sad pokušava pametno da odigra - otkriva izvor blizak ovim osobama.

Foto: printscreen/TVPink
Sve je smislila... Atijasova

- Hoće da usmeri Lunu u estradne vode i ljubavni plan, na kom je očito neuspešna, skloni iz njenog fokusa. Zato odmah po završetku "Zadruge 2" njih dve idu u Makedoniju kako bi snimila prvi singl i izbacila ga krajem leta - dodao je izvor.

- Nakon toga želi da sa Lunom ode u Grčku bez Marka i tamo se odmore i naprave plan za nove radne pobede - otkrio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
BOJO

01.07.2019 10:45

Тако је то када је мајка љубоморна на ћерку.

Odgovori 27 0
Adem

01.07.2019 11:04

Paklena žena Anabela, iz pakla izašla sa paklenim planom za svoju ćerku Lunjaru.

Odgovori 26 0
Zorica

01.07.2019 16:04

Gledamo kako majka Anabela uništava svoju ćerku Lunu.

Odgovori 12 0
Dolores

01.07.2019 21:13

Ništa čudno, ljubomorna je Raza na rođenu kćer, svoju Ljulju. Tko će za nju zarađivati novce ako bude u ljubavi. Plus I mama Raza je bila sa iMarkom. Ne paše joj nikako.