Ne može više da ćuti: Nadežda imala s*ks sa ovim zadrugarom odmah nakon završetka prve sezone "Zadruge"!

Autor:

Zadruga

28.06.2019

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su sinoć pregledali video snimke, a razgovor Bore Santane i Tome Panića zaparao je uši Nadeždi Biljić jer se o njoj vodila polemika.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić...

Paniću je Bora rekao da sa Nadeždom može da ima odnos svako i da je trebalo da nastavi priču sa Marijanom Zonjić. Ono što je usledilo, ostavilo je sve bez teksta.

- Sad ću da vam odam jednu tajnu. Bora i ja smo imali odnos posle prve Zadruge. Pošto si takav šmeker. Ja se j*bem ovde sa kim ja hoću. Bili smo zajedno, bilo ti je lepo. Ja nisam Crveni krst, ti si nula u odnosu na frajere koje ja imam. Krili smo, bio je dogovor da se to ne otkriva. Mogu da vam kažem da je to bio jedan od boljih odnosa - otkrila je Nadežda.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Bora Santana...

- Hajde ne laži, hajde ne izmišljaj. Meni nije jasno što se ona setila da priča ovo. Nisam hteo da je uvredim. Nije istina, nismo imali odnose - branio se Bora.

- Ja imam koga ja hoću jer ja sedam na ku*ac. Mogu sve vas, ako hoću. Možda sam najveća kur*etina, ja imam m*da i uvek kažem sve ono što imam - priznala je Nadežda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srđan

28.06.2019 09:14

Ona seda na koji hoće i još se time hvali. Sirota u mozak.

Odgovori 16 0
Nele

28.06.2019 10:46

Moja roba, moj dućan, kome hoću, tome dam.

Odgovori 14 0