PANIKA U KARANTINU! Učesnica pokušala da PROŠVERCUJE više od 1000 evra u Zadrugu!

Zadruga

06.09.2017

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još samo nekoliko sati ostalo je do početka rijalitija "Zadruga", kakav nije viđen u svetu ni kod nas. Učesnici su u karantinu gde su im juče u toku dana oduzeti telefoni kako ne bi mogli da komuniciraju sa spoljnim svetom, a kod jedne od učesnica pronađena je velika količina novca.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Žiža Stpjanović

Naime, kako Pink.rs saznaje od izvora bliskog produkciji, glumica Žiža Stojanović u karantin je ponela novac, iako je to strogo zabranjeno.

Svi takmičari su u karantinu provereni i kad su im oduzeti telefoni, provereno je i da li imaju novac. Mnogi od njih su imali nešto novca koji im je oduzet i stavljen u sef, ali su kod Žiže pronašli čak 58.000 dinara i 800 evra. S obzirom na količinu novca, odmah su posumnjali da je imala plan da ih prošvercuje u rijaliti, ali joj to ipak neće poći za rukom - rekao je za Pink.rs izvor blizak produkciji Televizije Pink.

Kako će se učesnici snaći u rijalitiju, kao i šta će sve morati da rade kako bi zaradili novac i obezbedili sebi namirnice i ostale potrepštine za život, ostaje da vidimo na Televiziji Pink u rijalitiju "Zadruga" koji počinje večeras od 21 sat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading