Suzana se rasplakala: Svi su ubeđeni da ona napušta Zadrugu!

Autor:

Zadruga

21.06.2019

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Zadruge Suzana Perović rasplakala se kada je saznala da je njena prijateljica Zlata Đurković nominovana za izbacivanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana plače

Ove nedelje potrčci Mine Vrbaški koja je bila vođa bili su Marko Miljković i Stanija Dobrojević, a zadrugari su danas glasali ko od njih dvoje odlazi u duel i napušta Imaginarijum u nedelju.

Od strane zadrugara najviše glasova dobila je Stanija Dobrojević, te je ona prvi nominovani, a voditelj Ognjen Amidžić proglasio je drugog nominovanog koji je ove nedelje imao najmanje glasova od publike.

Foto: Prntscrin
Zlata Đurković

Druga nominovana je Zlata Đurković, koja nije krila sreću.

- Ovo nije moj svet. Idem mojoj kući - rekla je Zlata.

Đurkovićeva, kao i ostali zadrugari sigurni su da ona napušta imanje, jer je opšte poznato da Stanija ima jako glasačko telo.

Ova nominacija najteže je pala Suzani Perović, koja je doskora bila veoma bliska prijateljica sa Zlatom, ali njihovi odnosi su u poslednje vreme poljuljani nakon što je Miki udario pevačicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tamara

21.06.2019 18:51

Zbogom Zlato. Nećeš nedostajati.

Odgovori 27 0
Ceca

22.06.2019 14:42

Jadni Vlada i jadna deca. Dolazi im inspektor.