Napustila Zadrugu, slegli se utisci: Dragana Mitar rešila da progovori o elitnoj prostituciji!

Autor:

Zadruga

21.06.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar po izlasku iz rijalitija nije mogla a da ne primeti koliko se priča o elitnoj prostituciji, makroovoj miljenici koja i dalje navodno boravi u "Zadruzi"... Međutim, razgovarajući na tu temu, sve vreme vrtela se u krug.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana Mitar

Ona je spomenula Anu i Sanju, ali istakla da zaista ništa ne zna, te da smatra da bi devojke po izlasku iz rijalitija same trebalo da se javno oglase.

Tokom prilično nespretnog odgovora, odavala je i utisak da štiti svoje rijaliti prijateljice. 

RepublikaFoto: youtube.com/IDJVideos.TV
Sanja i Ana

Podsetimo, Mina Vrbaški priznala je pred milionskim auditorijumom da se bavila najstarijim zanaom, ali Ana Korać i Sanja Stanković strogo demantuju sve što se o njima šuška.

- Svaku lepu ženu kad vidiš - a, evo je ku*va, ljudi odmah tako razmišljaju. Smatraju - aha, lepa je, ona će sve preko te lepote da dobije... Ne volim ljude koji optužuju nekoga bez nekih dokaza, ali i da dokažu da je to, je l ona nekog ubila? Je l ona, ne znam... nešto loše uradila? Šta god da je uradila, uradila je sebi. Šta god da je bilo i kako god da je bilo, ja ne ulazim! Sanja (Stanković), Ana (Korać), koga već navode, ja mislim da one devojke kada izađu treba da se oglase. Ja niti imam dokaz, niti sam videla, a i da sam videla, jednostavno mislim da one imaju pravo da rade šta hoće. Mlade su devojke, niti su udate, niti su nekom obećane, niti su nekog ubile, šta god da su uradile u životu, uradile su samo sebi - rekla je Dragana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BACO

21.06.2019 16:51

Свака је свога тела господар.

Odgovori 12 1