(VIDEO) Raskinule Sanja i Matora: Nema potrebe da budemo više zajedno, gušiš me!

Autor:

Zadruga

21.06.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinićnog programa u "Zadruzi" došlo je do svađe i raskida između Sanja Stanković i Jovane Tomić Matore. Matoroj je zasmetalo to što se Sanja dopisivala sa bivšim dečkom dok je ona bila u "Zadruzi 2", i to je bio povod njihove gorke rasprave.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja i Matora...

- Jesi li ti malopre raskinula sa mnom? Ako misliš da treba da raskinemo. Raskini - rekla je Matora Sanji.

- Jesam. Zar sam ja ovo sebi dozvolila. Zar ti misliš da posle 22 meseca veze postoji neko u mom životu, nema potrebe da budemo zajedno. Boli me k*rac da ja tebi nešto dokazujem posle 22 meseca. Gušiš me - rekla je besno Sanja.

- Povređuje me to što si se čula sa njim. Ja njegovo ime nikad nisam spomenula. Da sam malo više cenila sebe, ti bi me više poštovala - pričala je Matora.

- Misli da i dalje volim njega, boli me k*rac, jer ti mene ne poštuješ. Sram te bilo. Razlika između mene i tvojih devojaka jeste što sam ja imala samo tebe, a ti si svima bila druga opcija. Ja nisam kao tvoje bivše devojke - odbrusila joj je Sanja.

Da li je ovo samo trenutna kriza, koja će biti prevaziđena ili konačni raskid ostaje da vidimo, a celu svađu Matore i Sanje poslušajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dera

21.06.2019 11:52

Ako nije opet neka prevara ili gluma.

Odgovori 20 1
Vasko

21.06.2019 16:19

Ako mogu Luna i Marko svaki drugi dan da raskidaju i mire se, zašto ne bi mogle i one?

Odgovori 11 1