(FOTO) ŠOK: Ova zadrugarka glumila je elitnu PROSTITUTKU u popularnoj domaćoj seriji!

Autor: Alo

Zadruga

20.06.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković našla se u jeku skandala kada je u javnost procurila informacija da se bavila elitnom prostitucijom. Zadrugarka je inače imala ulogu elitne prostitutke u popularnoj domaćoj seriji.

RepublikaFoto: Promo foto

Naime, ona se pojavila u popularnoj seriji "Ubice mog oca", gde je u nekoliko scena glumila sa Tihomirom Arsićem i Raletom Milenkovićem.

Stankovićeva je pažnju privukla vezom sa Jovanom Tomić Matorom ali i pričama koje kruže o njenom navodnom bavljenju najstarijim zanatom. Sanja u seriji nije imala zahtevnu ulogu, i pripalo joj je svega par rečenica teksta.

Podsetimo, kada je uhapšen navodni makro Mihajlo Maksimović, mediji su počeli da pišu kako je zadrugarka Sanja Stanković njegova miljenica, te da se ona bavi prostitucijom! 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sanja u ulozi elitne prostitutke...

- Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog devojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i navodno Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cena joj je od 250 do 500 evra za sat - otkrio je izvor nakon hapšenja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com/Mihailo Maksimovic/pixabay
Sanja i Mihajlo...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

20.06.2019 17:02

Glumila elitnu prostitutku pa narod zapamtio lik.

Odgovori 13 0