Imaš sreću što pijem tablete: Luna htela da pretuče Aleksandru zbog Anabele!

Autor:

Zadruga

20.06.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoganijeva pretila Subotićki, Marko ušao u žestoku raspravu sa njom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra se svađa sa Lunom i Markom

Marko MIljković došao je ponovo u žestok sukob sa Aleksandrom Subotić i u spavaćoj sobi. Iako se zbog toga posvađao sa svojojm devojkom, Lunom Đogani, Miljković nije prestajao da urla u spavaćoj sobi.

Naime, Luna je tokom ulaska u spobu poručila Aleksandri da joj je zamerila što je pomenula njenu majku Anabelu Atijas.

- Imaš sreće što pijem tablete, inače bih ti svašta uradila, to ćeš da vidiš napolje. Završila si kod mene , pomenula si mi mamu - rekla je Luna, a Subotićeva je nastavila:

- Ti uživaš u ovome - rekla je ona, a potom se umešao Marko.

- Obrati pažnju na svoje lice, smrdiš dovde! Sikter štroko! Kaluđerica 658, sikter. Više peri, najštrokavija osoba u Zadruzi je Aleksandra  - urlao je Marko, a Subotićeva je nastavila:

- Važe oružje koristim protiv vas, vi meni ne možete ništa! Ako ti nešto je jasno, sličan se sličnom raduje! Štrokava sa štrokavim! To sikter možeš tvojoj devojci, vidiš da više meni pružaš pažnje nego devojci. Tebi je bitniji rijalitija, nego devojka, sve ti je bitno, samo Luna nije. Za Lunu ti puca ono što ne može da ti se digne. Ona je devojka koja je ovde došla da se pere. Stigla je karma, nešto mnogo gore. Kako je ona ponižavala, tako ti sada nju ponižavaš - uzvratila mu je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Đeka

20.06.2019 09:03

Luna bi prebila Aleksandru da je jača od nje. Ali pošto je slabija od Aleksandre ona joj preti da će nešto da vidi napolju.

Odgovori 37 4
MILA

20.06.2019 10:41

@Đeka - JEL TREBA DA BUDE DISKVALIFIKOVANA ZBOG ALEKSANDRE KOJA NEMA STA DA KAZE NEGO PONAVLJA ONO STO JE VEC TOLIKO PUTA IZRECENO.ALEKSANDRA I NJENE ZENE,HA-HA.

Odgovori 23 5
blučanka

20.06.2019 11:13

Luna to nije tvoj nivo, to je ulica odgajala, mani se polusvijeta.

Odgovori 9 27
Vasko

20.06.2019 15:03

@blučanka - Lunu je ulica odgajila, kada ju je majka Anabela ostavila i udala se u Sarajevu.

Odgovori 24 6