ŽELJKO MITROVIĆ OTKRIVA: Imaćemo i uživo porođaj u "Zadruzi"

Autor:

Zadruga

05.09.2017

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnik ružičaste imperije i tvorac najintrigantnijeg rijalitija na ovim prostorima Željko Mitrović pred sam početak televizijskog šoua koji pomera sve granice ekskluzivno je ispričao detalje koji nisu poznati javnosti.

RepublikaFoto: Promo foto
Željko Mitrović

Da inovacijama i iznenađenjima nema kraja, govori i to što je majka bebe koju Mitrović uvodi u rijaliti u drugom stanju, te će se, kako Željko otkriva, poroditi pred kamerama.

- Ja unosim bebu i sve što je jednoj bebi neophodno da lepo, mirno i mnogo kvalitetnije nego što bi to bilo u uobičajenim uslovima boravi i provešću bebu kroz ceo grad. Zadržaću se pola sata, a odmah posle mog unošenja bebe biće roditelji tu. Majka je u drugom stanju, mislim da ćemo imati i porođaj u rijalitiju. Ne mogu da otkrivam da li su roditelji poznate ličnosti, to ćete ubrzo saznati - kaže Željko i ističe:

- Ekranizacija prirodnih situacija je suština rijalitija. Bebe se rađaju, rastu, to se sve dešava u svetu, ako je to pred kamerama, to je onda rijaliti. Ne vidim šta je tu problem. To je moja odluka i, ako bude nekih problema, ja ću biti kriv. Takođe, beba ima pravo da se za nju glasa, kao i za sve ostale. Ja bih rekao da beba ima veliku šansu i da pobedi.

* Kako su se završili pregovori sa Sonjom Vuksanović?

- Došao sam na ideju da uvedem Sonju i Lukasa zajedno. Zvao sam čak i advokata da se konsultujem jer ne znam samo šta bi sud rekao, da li tu sad ima nekih problema. Ali, ako se nađu u nekom projektu zajedno, mislim da bi to bio potpuni pogodak. Ako me pitate da li mislim da bi neko doprineo mnogo, mislim da bi njih dvoje sada bili jako dobar par unutra.

* Koliko je truda uloženo u ovaj projekat i šta vam je bio najveći izazov?

- Već pune dve godine razmišljam i planiram kako da jednu kategoriju koja je u vrtoglavoj spirali pada obrnem od nečega što je dotaklo svoje dno i napravim jednu raketu na atomski pogon koja bi predstavljala pravo osveženje i novu eru. To je bio moj najveći izazov. Ovaj rijaliti je nadrealno realan, dve godine razmišljam o njemu, a intenzivno ga spremam četiri meseca. Sagradili smo ceo jedan grad sa svim tehničkim komplikacijama koje podrazumeva za samo šest nedelja.

* Kakav je sadržaj grada i šta će gledaocima biti najzanimljivije?

- Grad je pravi pravcati grad. Pored te bele kuće, prostire se plato Bruno Marsa, tu je i Drvo mudrosti. Drvo će im uveliko olakšati i pomoći jer su u njemu satkana sva znanja. Imamo i pab, pravi irski pab, mi ga zovemo "Prijatelji" jer podseća na pab iz serije. Postoji prodavnica gde će kupovati namirnice, dakle, sve se kupuje osim vode, uključujući i pribor za higijenu. Iza prodavnice se nalazi selo, pa ako neko zna da pomuze kravu, moći će da ima mleko i ako koka snese jaje, može ga uzeti. Naše jezero ima preko 2.000 riba, dominantan je šaran, tako da imaju mogućnost da uhvate ribu, ali neće moći da pecaju. Pored prodavnice se nalazi i radionica, a iza radionice se nalaze izolacija i rehabilitacija. U hotelu "Zadruga", velikoj staklenoj zgradi koja izgleda impresivno, spavaće vođa, kojeg će učesnici birati svake nedelje. U Rajskom vrtu će biti egzotične životinje, ali suštinski neće biti lako razgovarati sa drvetom jer životinje proizvode veliku buku, trebaće im dosta koncentracije. 

* Da li ćete kročiti u grad "Zadruge"?

- Prvi put ću proći kapiju rijalitija i biću potpuno drugačije angažovan nego dosad. Ja se suštinski nisam bavio nijednim rijalitijem, a u ovu priču sam ušao i kao producent i kao autor, u tesnoj saradnji s timom koji je do sada radio rijaliti sa mojom suprugom. Spojili smo saradnike i sada prvi put radimo zajednički projekat.

* Bilo je mnogo napada na vas i vašu kompaniju tokom godina. Nakon svih uspona i padova uspeli ste da ostanete najgledanija komercijalna televizija. U čemu je ključ uspeha?

- Mnogo godina sam izgubio. Deset godina sam bio parti gaj, 250 dana u godini sam bio na nekim egzotičnim mestima, što je mene lično, a i kompaniju dovelo u poziciju koja mora da se popravlja. Sada neću dozvoliti da se to desi, a inspirisan sam što sada kompanija ima sredstva da sve ovo izvede jer sam popravio i sebe i nju. Da sam u to vreme bio svedeniji, danas bismo bili četiri puta veći i merili se sa evropskim kompanijama, ali mislim da ću za nekoliko godina to moći.

* Koji je vaš stav prema tome što javnost osuđuje promociju starleta u šou-programu?

- Naša realnost su sve socijalne grupe, pa i te. Pustili smo da imamo pripadnike i te socijalne grupe iako znamo da će to biti najveća osuda i polemika. Ako bismo ubacili samo operske pevače i baletane, ne verujem da bi to Srbiji nešto značajno bilo bolje i kvalitetnije.

* Kako ćete sprečavati fizičke kontakte i manipulacije istim?

- Imamo 140 kamera, tri puta više od svih drugih rijalitija dosad, koji su brojali najviše 48 kamera. Osim toga, 80 ljudi svakodnevno brine o bezbednosti i protivpožarnoj zaštiti. Tu je, naravno, i fejk kontakt, do kojeg je i ranije dolazilo, ali mislim da ne može nas niko prevariti da je bilo kontakta ukoliko nije jer je sada sve pokriveno kamerama, a ukoliko dođe do incidenta, potrebno je svega 12 sekundi da neko interveniše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading