(VIDEO) Tajna tek sada otkrivena: Pre šamara Miki šapnuo Suzani OVO!

Autor:

Zadruga

19.06.2019

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nego što su probudili zadrugari, Zorica Marković i Ljuba Pantović ogovarale su ukućane i aktuelna dešavanja u kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana i Miki

One su se osvrnule na situaciju koja je definitivno najviše šokirala gledaoce, a to je kada je Miki Đuričić fizički nasrnuo na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, zbog čega je diskvalifikovan iz "Zadruge" i osuđen na kućni pritvor i zabranu prilaska žrtvama narednih godinu dana.

- Po svemu sudeći, što sam čula, ona je odustala i ima žena pravo. Zašto da plaća kaznu?! - pitala se Zorica.

- Ja sam čula kad joj je rekao: ,"Da si me samo 50 posto slušala". I čula sam da je rekao da je go*no od žene. Povezala sam da je to zbog ovog ovde što se desilo. On već kad je ušao, počeo je sa bombardovanjem - rekla je Ljuba, a šta su još pričale poslušajte u videu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tanja

19.06.2019 15:38

Tačno je da je Miki odmah po ulazu počeo da vredja i ponižava Suzanu. Po ceo dan joj je stavljao primedbe i uvrede. Ona je malo odgovarala, malo se branila a malo ga i smirivala. Nije onda trebao ni da ulazi.

Odgovori 37 1
Ruska

19.06.2019 20:16

Trebala mu sluzavka. Kuci nije imao ko ... Suzana kao gospodja, nije joj odgovaralo a htela sa njim u Kupinovo da zivi ! Mmm Da !!! Prica dogovorena iz pocetka, pa se malo ,,razlila " u pogresnom pravcu !

Odgovori 20 1