Najpoznatija SRPSKA STRIPTIZETA: Ulazim u Zadrugu po pare da otplatim KUĆU

Autor:

Zadruga

05.09.2017

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo jedan dan ostao je do početka najskupljeg rijalitija "Zadruga". Dok su neki učesnici poznati, neki od njih još uvek nisu poznati. Svi sa nestrpljenjem iščekuju početak "Zadruge" a Pink.rs ekskluzivno saznaje da će deo ovog projekta biti i Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, najpoznatija srpska striptizeta.

Foto: Promo foto

Da budem iskrena skroz, moj motiv za učešće jesu pare, jer moram pola kuće još da otplatim - rekla je Branka.

Ona je otkrila da je trenutno slobodna i da je sasvim moguće da se u rijalitiju zaljubi.

 

- Ljubav u rijalitiju je moguća jer to je dug period. Izašla sam iz jedne duge veze, slobodna sam i baš bih volela da se zaljubim! A nemam neki poseban tip muškarca, bitan je samo fluid, osećaj taj neki. Samo, posle ove poslednje veze imam postavljene visoke kriterijume, tako da će to biti zeznuto - iskrena je bila buduća učesnica "Zadruge", ali dodaje da seks pred kamerama, u njenom slučaju nije moguć:

 

 

- Seks pred kamerama nije moguće, prvo ja sam u striptizu ceo život i kad nisam u tom poslu imala seks, neću ga sigurno imati ni ovako. Smatram da je to veoma vulgarno, neprimereno, da to gledaju svi i da to ipak nije za televiziju! Ja sam uvek bila za tu erotiku, u granicama normale. Može da bude poljubac neki, ali seks ne. Imam dva odrasla sina i to nije za mene. Inače, ja sam veoma stidljiva, kad se zaljubim, ja sam stidljiva. Na poslu sam Blek Rouz, a privatno sam Branka i jako sam stidljiva.

Najpoznatija srpska striptizeta otkrila je da nema nikakvu taktiku za rijaliti i da će se ponašati onako kako se bude osećala u datom trenutku. 

 

 

- Ja sam širokog srca, praštam, moja eksplozija i ljutnja traju pet minuta i kao da se ništa nije dogodilo. Ali isto tako sam i nepredvidiva u životu. Ponašaću se isto kao što se ponašam kući sa decom, u klubu sa radnicima, u gradu sa prijateljima. Ja sam prirodna, opuštena, otvorena, konkretna. Ne treba ulaziti sa nekom taktikom i razmišljanjima šta će biti i kako će biti - rekla je ona. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading