Najpoznatija SRPSKA STRIPTIZETA: Ulazim u Zadrugu po pare da otplatim KUĆU

Autor: Republika

Zadruga

05.09.2017

16:58

Samo jedan dan ostao je do početka najskupljeg rijalitija "Zadruga". Dok su neki učesnici poznati, neki od njih još uvek nisu poznati. Svi sa nestrpljenjem iščekuju početak "Zadruge" a Pink.rs ekskluzivno saznaje da će deo ovog projekta biti i Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, najpoznatija srpska striptizeta.

Promo foto

Da budem iskrena skroz, moj motiv za učešće jesu pare, jer moram pola kuće još da otplatim - rekla je Branka.

Ona je otkrila da je trenutno slobodna i da je sasvim moguće da se u rijalitiju zaljubi.

 

- Ljubav u rijalitiju je moguća jer to je dug period. Izašla sam iz jedne duge veze, slobodna sam i baš bih volela da se zaljubim! A nemam neki poseban tip muškarca, bitan je samo fluid, osećaj taj neki. Samo, posle ove poslednje veze imam postavljene visoke kriterijume, tako da će to biti zeznuto - iskrena je bila buduća učesnica "Zadruge", ali dodaje da seks pred kamerama, u njenom slučaju nije moguć:

 

 

- Seks pred kamerama nije moguće, prvo ja sam u striptizu ceo život i kad nisam u tom poslu imala seks, neću ga sigurno imati ni ovako. Smatram da je to veoma vulgarno, neprimereno, da to gledaju svi i da to ipak nije za televiziju! Ja sam uvek bila za tu erotiku, u granicama normale. Može da bude poljubac neki, ali seks ne. Imam dva odrasla sina i to nije za mene. Inače, ja sam veoma stidljiva, kad se zaljubim, ja sam stidljiva. Na poslu sam Blek Rouz, a privatno sam Branka i jako sam stidljiva.

Najpoznatija srpska striptizeta otkrila je da nema nikakvu taktiku za rijaliti i da će se ponašati onako kako se bude osećala u datom trenutku. 

 

 

- Ja sam širokog srca, praštam, moja eksplozija i ljutnja traju pet minuta i kao da se ništa nije dogodilo. Ali isto tako sam i nepredvidiva u životu. Ponašaću se isto kao što se ponašam kući sa decom, u klubu sa radnicima, u gradu sa prijateljima. Ja sam prirodna, opuštena, otvorena, konkretna. Ne treba ulaziti sa nekom taktikom i razmišljanjima šta će biti i kako će biti - rekla je ona. 

 

Komentari (0)

Loading