Karađorđe došao kod Biljane po Aleksandrine i Magdalenine stvari: Evo šta ga ja sačekalo ispred doma Dragojevića!

Autor: Srbijadanas

Zadruga

16.06.2019

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je široj javnosti da je tokom prvog boravka Aleksandre Subotić u rijaliti programu "Zadruga 2", njeno dete, Magdalenu, čuvala majka Davida Dragojevića, Biljana. Kada je David odlučio da se upusti u vezu sa Anom Korać, naišao je na osudu od strane Biljane. Međutim, nakon Aleksandrinog povratka u Belu kuću, Davidova majka je osudila njeno ponašanje i stala u odbranu svog sina.

RepublikaFoto: instagram.com/biljanadragojevic1967; youtube.com/Zadruga Official
Karađorđe Subotić i Biljana Dragojević...

S obzirom na to da je Karađorđe Subotić izjavio da je bio kod Biljane u kući da pokupi Aleksandrine i Magdalenine stvari, na pitanje kako je taj susret protekao, detaljno je opisao:

- Susret je bio vrlo korektan, ja sam video da je Biljana bila potresena celokupnom situacijom. Takođe, celokupna porodica je pod negativnim utiskom zbog toga što je sve krenulo naopačke. Međutim, naš odnos je bio ljudski i dostojanstven, onakav kakav treba da bude. Ja sam preuzeo Aleksandrine i Magdalenine stvari koje su bile spakovane. Nameštaj nisam želeo da nosim, smatram da to treba da reše Aleksandra i David kad izađu. Biljana je spominjala Aleksandru u smislu da joj je krivo kao majci zašto je to krenulo u tom pravcu. Međutim, Biljana nije kreirala svađu između Aleksandre i Davida. Ona je bila na njihovoj strani sve vreme, a David je sam podlegao uticajima Ane Korać i Lepog Miće - izjavio je Karađorđe.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac/instagram.com/___californicationST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ana, David, Aleksandra...

Rekao je da se nakon susreta sa Biljanom, više nisu čuli i da nema nikakvog razloga da ostanu u kontaktu. I otkrio da se Biljana sada čuje sa majkom Ane Korać.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

17.06.2019 07:52

Kulturan svet se ne vredja.