Siledžija se i ovog puta izvukao: Nanogica samo godinu dana!

Autor:

Zadruga

15.06.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Miki Đuričić (42), kome je pretilo do pet godina zatvora, uspeo je da se nagodi sa sudom, koji mu je znatno ublažio kaznu. Rijaliti-nasilnik je dobio kaznu kućnog pritvora uz nanogicu i zabranu prilaska žrtvama na godinu dana. Naime, sud je potvrdio ove navode i pčelar više neće biti iza rešetaka.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Miki Đuričić...

Kako tvrdi naš izvor za Srpski telegraf, sud je bio previše blagonaklon prema nasilniku i pustiće ga da odsluži kaznu kod kuće.

- Miki se žalio na fizičko i psihičko stanje i kajao se za sve ono što je uradio. Rekao im je da nikada više tako nešto ne bi uradio i da ne zna šta mu je bilo u tim trenucima. Pravdao se da se dobrog dela događaja i ne seća i da nije mogao psihički da podnese ponašanje devojke Suzane Perović - kaže naš izvor i napominje da se žrtvama nasilja sigurno neće dopasti sudska odluka:

- Iz pouzdanih izvora tvrdim da se nagodba Mikijeva sa sudom nimalo neće dopasti žrtvama, kao ni njihovim porodicama. Čovek je pred celim svetom prebio dve žene i on sada sedi u kući. To je loš primer za ostale jer neko može da se povede tim kad Miki nije iza rešetaka posle udaranja žena, neću ni ja.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Miki...

Inače, kako izvor tvrdi, Đuričić je u sudu sve vreme ponavljao da se oseća loše i da je sve uradio zarad ljubavi, a da je na kraju učinio strašnu grešku, zbog koje će se kajati dok je živ.

Molio ih je da uzmu u obzir njegovo psihofizičko stanje i to što bi trebalo da ide na terapije, pa da mu, shodno tome, i omoguće da se brani sa slobode

- Molio ih je da uzmu u obzir njegovo psihofizičko stanje i to što bi trebalo da ide na terapije, pa da mu shodno tome i omoguće da se brani sa slobode. Sud u početku nije hteo da razmatra takvu mogućnost, ali su Mikijevi branioci doneli nalaze lekara u kojima piše da mu je lečenje potrebno - završava dobro obavešteni izvor i dodaje da se oko Mikijevog slučaja podigla velika prašina, ali da je ishod iznenadio mnoge.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Miki Đuričić...

- Ovaj slučaj je posebno skandalozan jer se dogodio na javnom prostoru u televizijskom direktnom prenosu na nacionalnoj frekvenciji. Čak se i ministar policije oglašavao ovim povodom i rekao da nasilje ne može biti društveno prihvatljiva stvar i da se mora najstrože kazniti. Nakon ministra, oglasila se i koordinatorka sigurne kuće Vesna Stanojević, koja je rekla da ovo nasilje nosi posebnu težinu jer ti ljudi sa malih ekrana mogu nekome poslužiti kao primer u opravdavanju sopstvenog nasilja i da je to neprihvatljiv model ponašanja u bilo kom društvu.

Podsetimo, Đuričić je u noći između utorka i srede najpre udario šamar svojoj devojci Suzani, a zatim štakom udarao bivšu devojku Nadeždu, zbog čega je diskvalifikovan iz daljeg takmičenja. Posle toga je odveden u policiju, gde je četiri sata davao iskaz, nakon čega je sproveden u zatvor da bi ga juče pustili da se brani da slobode.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

SVA BATINANJA MIKIJA ĐURIČIĆA U RIJALITIJIMA!

Septembar 2013. U "Farmi" prebio Marka Vanilu

Septembar 2013. Potegao ciglu na Jelenu Golubović

Jul 2015. U "Maldivima" tukao Ivana Gavrilovića

Novembar 2015. U "Parovima" prebio Željka Stojanovića

Januar 2016. Tukao Nenada Marinkovića Gastoza u "Parovima"

Oktobar 2017. Udario kaskader Uroš Ćertić pesnicom.

Januar 2018. Pčelar iz Kupinova je žestoko pretukao folk pevača Lepog Miću

April 2018. Udario Miljanu Kulić

Maj 2018. Miki udario šamar Milanu Miloševiću

Novembru. 2018. Nasrnuo da bije Marka Miljkovića, koga je uhvatio za vrat

April 2019. Đuričić odalamio Aleksandru Subotić šeširom u glavu

Suzana se ne seća monstruoznog šamara

Suzana Perović dobila je užasavajući šamar od Mikija Đuričića, koji je po izlasku iz "Zadruge 2", nakon diskvalifikacije, priveden na razgovor. Međutim, nasilnikova devojka pokušava da ga zaštiti rečima da se događaja ne seća.

- Ja ne znam kako sam udarena. Ja se ne sećam. Ne mogu da dam odgovor... Nadam se da će me pustiti kući. Ne mogu da podnesem sve ovo. Zašto me je udario posle tolikih svađa. Zašto je udario onu ženu? Zašto? Zašto je to uradio - ponavljala je Suzana, u neverici, plačući.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nadežda ponovo doživela šok

Nadežda Biljić sinoć je pri ponovnom puštanju scena brutalnog nasilja nad njom doživela šok i istrčala napolje plačući. Pevačici i bivšoj devojci nasilnika iz Kupinova nije bilo lako da ponovo gleda na malim ekranima stravične scene nasilja koje je izvršeno nad njom. Kada je sve krenulo, briznula je u plač i izašla jecajući. Odmah nakon nje izašao je i Lepi Mića da joj pomogne i uteši je, ali pevačici to nije bilo od velike pomoći. Biljićeva će svakako morati i na snimanje glave, a kako je najavio njen otac Radoje Biljić, protiv Đuričića će podneti i privatnu tužbu i krivično ga goniti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gora

15.06.2019 07:24

Nisu uzeli ù obzir njegovo ranije ponašanje i presude.

Odgovori 24 2
Maja

16.06.2019 12:23

Zbog takvih iz Javnog tužilaštva sve je veči broj nasilnika i potencijalnih ubica.