Ženo, dozovi se! Suzana i dok igraju igru u "Zadruzi 2" plače za Mikijem batinašem!

Autor:

Zadruga

14.06.2019

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perović u utorak je dobila silovit šamar od Mikija Đuričića, koji je potom štakom udarao Nadeždu Biljić zbog čega je završio u pritvoru. A Perovićeva je od tada očajna, neprestano plače za svojim ljubavnikom i opravdava ga govoreći da ga i dalje voli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana ne prestaje da plače za Mikijem

A prizor koji je danas šokirao sve one koji su gledali "Zadrugu 2", bio je kada je kamera snimala Suzanu tokom igre koju je Veliki šef zadao zadrugarima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jecala...

Naime, takmičari su imali zadatak da sede u "voziću" i dodaju jedni drugima kofu vode preko glave. Suzana je odlučila da učestvuje, a tokom igre, dok su se drugi učesnici bodrili, ona je sedela i plakala.

U nekoliko navrata Perovićeva je toliko plakala da je delovalo kao da će prekinuti igru.

Miki je zbog nasilja diskvalifikovan i dobio je kaznu od godinu dana kućnog pritvora, a Suzana i dalje želi sa njim da obavi razgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mark

14.06.2019 20:20

Suzana kao da je hipnotisana.

LUJ

15.06.2019 19:24

Miki je imao i do sada poznate devojke i NIKAD NI JEDNU NIJE UDARIO! Čovek izašAO IZ BOLNICE I BOLESNOG GA pink UVEO U zAD. zbog gledanosti. čOVEKU PUKO FILM I SAD svi iz pinka drvlje i kamenje na njega!