Suzana saznala da je Miki priveden, a onda otkrila sve o šamaru koji joj je udario!

Autor:

Zadruga

14.06.2019

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perović dobila je užasavajući šamar od Mikija Đuričića koji je po izlasku iz "Zadruge 2", u kojoj je diskvalifikovan, priveden na razgovor, a potom i zadržan u pritvoru do 30 dana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/D. KADIĆ
Zaslužio kaznu... Suzana saznala šta se dešava napolju

O ovome Suzana ništa nije znala, sve dok joj Savo perović nije rekao, a potomk joj otkrio i kako je izgledalo kada ju je Đuričić ošamario:

- Nije uopšte zaj*bancija, to što se dešava napolju. Ne znam šta ste pričali, niste imali bubice. A onda, veruj mi, uopšte ni izgleda naivno. Baš žestok šamar. Nije ćuška. Glava ti se okrenula, ženo. Svi smo drhtali. Baš gadno izgleda. A tek ono posle sa Nadeždom. Prvo je pljuvao u lice, a onda... Mi smo mislili da ju je samo jednom udario. Rekli su nam na kraju da je priveden. Kad se sve završilo, Milan je dao do znanja da sve to uopšte nije tako bezazleno - objasnio joj je zadrugar.

Foto: dailymotion.com
Sve saznala... Savo saopštio Suzani za Mikija

- Da li je moguće? - pitala je Suzana.

- Ja ne znam kako sam udarena. Ja se ne sećam. Ne mogu da dam odgovor... Nadam se da će me pustiti kući. Ne mogu da podnesem sve ovo. Zašto me je udario, posle tolikih svađa. Zašto je udario onu ženu? Zašto? Zašto je to uradio? - ponavljala je Suzana, u neverici, plačući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mala

14.06.2019 09:07

Suzana se izgleda nada da će joj Miki oprostiti batine i njoj i Nadeždi. U iščekivanju je.

Odgovori 16 0
Kimi

14.06.2019 17:00

Suzana sebe krivi za sve. Kaže da ona treba da umre. Treba joj pomoć psihologa i psihijatra.