Suzani batine nisu strane? Nadeždina advokatica tvrdi: Prema njoj je bio agresivan i čovek s kojim je od 1996. godine!

Autor: Blic.rs

Zadruga

14.06.2019

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perović siloviti šamar pred celom Srbijom dečku Mikiju Đuričiću brzo je oprostila, a zbog toga nema ko nije ostao u šoku. Isto tako, kako se navodi, oseća se i advokatica pevačice Nadežde Biljić na koju je Miki nasrnuo nekoliko minuta kasnije, takođe, u rijalitiju, i to drvenom štakom, odmah nakon što ju je i pljunuo u lice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana Perović

Advokatica Gordana Jović Živojinović tvrdi da je pevačica Suzana Perović zaslepljena lažnom predstavom o Đuričiću i da mu zbog ljubavnih osećanja prašta i ovo što je uradio. Ona, takođe, kaže i da je Miki po skandaloznom ponašanju sličan i Suzaninom suprugu Vladi Peroviću pa navodi da je pevačica navikla na da pored sebe ima takve partnere.

RepublikaFoto: Prntscrin
I on ju je zlostavljao? Vlada i Suzana Perović

- Suzana se čudno ponaša i svi smo šokirani njenim prihvatanjem podređenog položaja, statusa žrtve koji ima u odnosu sa Mikijem. Zaljubljenost ne bira ni godine, ni vreme, ni osobe. Suzani se desila u ozbiljnim godinama kada su i posledice ozbiljnije jer mladalačka ljubav je najčešće lepršava i neopterećena teškim ljudskim karakterima stečenim u toku života. Takođe, Suzani nije strano da je partner maltretira, jer čovek sa kojim je od 1996. godine prema njoj je bio takođe agresivan - ističe Jović Živojinović.

Kako se dalje navodi, ona je objasnila da sve može biti provereno i kod njenog kolege advokata Borivoja Borovića koji je Suzanu zastupao u brakorazvodnoj parnici sa Perovićem pre niz godina. Advokatica Nadežde Biljić ispričala je i da je Suzanin suprug bio agresivan i prema drugim ljudima iz okruženja, a ne samo prema izabranici, baš kao i Đuričić.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Oprostila mu šamar... Suzana i Miki

- Suzana nije uspevala da se razvede od Vlade Parovića dugo vremena jer je on bio agresivan i prema advokatima koji su nju zastupali i pokušavali da na civilizovan način dođe do okončanja braka. Tako je Suzana došla kod Borovića i rekla mu: 'Niko ne može da me razvede od Vlade jer on svakom advokatu kog sam imala preti batinama i zastrašuje ih'. Borović joj je rekao - evo ja ću, neka dođe slobodno kod mene. U Borovićevoj pravnoj zaštiti Suzana je uspela da se razvede od Vlade, ali su se posle nekog vremena ponovo venčali - rekla je Gordana Jović Živojinović.

Kada je još uvek zakoniti suprug bio poznav ovim povodom, očeo je da psuje, kako navode domaći mediji, i pre nego što je čuo o čemu je tačno reč:

- Ko ti treba? Ko si ti da me zoveš?! Zašto zoveš nepoznate ljude?! - navodno je vikao i ujedno i psovao bivši estradni menadžer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

14.06.2019 08:52

Suzana se nada da je joj Miki oprostiti batine.

Odgovori 10 1
Maja

14.06.2019 09:15

Ne treba trpeti batine. Teško je trpeti batine. Bol je fizička i psihička.

Odgovori 13 0